Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak, ha egy arab férfivel randizok?
Neten ismerkedtünk meg, fogalmam sincs, lesz-e valami, egyenlőre szimpatikus. Egy találka lenne, semmi több, ő jönne el ide. Magyarországon él egyébként, itt tanul egyetemen pár éve.
Mire számítsak, mire figyeljek? Tippek?
Köszi! :))
L, 20
Arra ne számíts, hogy egyenrangú félként tekint majd rád. A háziállatokat többre fogja nézni.
Azon se lepődj meg, hogy 40 fokos melegben is csak fekete lebernyegben mehetsz ki az utcára. Ha hívő vagy, fel kell venned a degenerált iszlám hitet.
Bármikor elcserélhet 20 kecskéért, vagy rosszabb esetben meg is gyilkolhat.
Miért nem jó neked a magyar?
Miért mond mindenki ilyen rosszat?:D
olyan nem is lehet hogy olyan mint egy magyar csak arab származásu?:D
ma 21:47
Ugye hallottál már kulturális különbségekről, amik általában a származásból "adódnak"? És a vallási különbségekről? Esetleg akkor gondolkodhat úgy, mint egy magyar, ha magyar nevelőszülők nevelik kicsi kora óta, és nem gyakorolja a vallását. :)
Volt már a kérdés és jó válaszok születtek.
Ha még arra is lusta vagy, hogy visszanézd - akkor megérdemled a sorsodat.
Ugyanúgy, ahogy mindegyik ember, aki már kiírt olyan kérdést, amihez hasonló volt már? Illetve ezt mindenkinek leírod? Jó sok szabadidővel rendelkezel. :) Nyilván megérdemled a sorsodat.
Köszönöm ismét mindenkinek a válaszokat, még elgondolkodom ezen a találkozón, de fogalmam sincs, hogy döntök.
Annak a válaszlónak, aki azt írta, hogy nem jó nekem a magyar, nincs teljesen igaza. Egyszer voltam szerelmes, magyar volt. :) Illetve, ha ezek a szimpatikus dolgok egy magyar srácban lennének meg, mint amik most az arabban vannak, nyilván nem zárkóznék el tőle. Talán már randizni is mertem volna vele... :) És biztos, hogy van olyan magyar srác, akiben megvannak, de ő most nincs a közelemben. :) Nem származás alapján döntenék, itt sem befolyásolná, ha nem lennének hatalmas kulturális különbségek. Nem liberális családban nőttem fel, elég "rövid volt a póráz", de azért mégis hatalmas a különbség, jóval liberálisabb, szabadosabb a neveltetésem, mint a srácé. Ő pedig gyakorolja a vallását.
Ha gyakorolja a vallását, akkor semmi jóra ne számíts.
Akkor gyakorlatilag a tulajdona leszel. Olvasgass Koránt!
Az szépen leírja, hogyan bánjon jól a tulajdonával (veled és a gyerekeitekkel).
Amúgy meg tényleg el kellene olvasni, amit egy sorstársadnak már leírtunk. Nem írjuk le még egyszer a kedvedért. Gyakorlatilag ugyanez a történet.
Nem kértem, hogy tegyétek meg. Rengeteg dolgot nem fogtok megtenni, amiket szintén nem kértem, nyilván nem kell felsorolni, hogy ezt és ezt nem. :D
Lényegében úgy döntöttem, nem találkozom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!