Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire számítsak, ha egy arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak, ha egy arab férfivel randizok?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtünk meg, fogalmam sincs, lesz-e valami, egyenlőre szimpatikus. Egy találka lenne, semmi több, ő jönne el ide. Magyarországon él egyébként, itt tanul egyetemen pár éve.

Mire számítsak, mire figyeljek? Tippek?

Köszi! :))

L, 20

2011. júl. 13. 19:50
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem Albán pasim volt! Egy szórakozóhelyen jöttünk össze,a kapcsolat elején aranyos volt,utána..megváltozott...a jelenlétemben, nyilvánosan csajozott..nekem meg a bokám sem ládszódhatott ki...stb...arról nembeszélve,h szexuális téren nulla..az volt a lényeg h neki jó legyen..én le voltam sz..va..azóta is hívogat..pedig fél éve szakítottam vele..
2011. júl. 13. 20:33
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Az arab kultúrában pár dolog máshogy van, mint nálunk.

Itt olvass utána:

[link]

[link]

Az ígéret pl. náluk nem egy megkötő dolog, hanem csupán egy kedves gesztus, amivel megtisztel, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy meg is teszi, amit mondott.

2011. júl. 13. 21:05
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Arra ne számíts, hogy egyenrangú félként tekint majd rád. A háziállatokat többre fogja nézni.

Azon se lepődj meg, hogy 40 fokos melegben is csak fekete lebernyegben mehetsz ki az utcára. Ha hívő vagy, fel kell venned a degenerált iszlám hitet.

Bármikor elcserélhet 20 kecskéért, vagy rosszabb esetben meg is gyilkolhat.

Miért nem jó neked a magyar?

2011. júl. 13. 21:22
 24/41 anonim ***** válasza:

Miért mond mindenki ilyen rosszat?:D

olyan nem is lehet hogy olyan mint egy magyar csak arab származásu?:D

2011. júl. 13. 21:47
 25/41 anonim ***** válasza:
67%

ma 21:47

Ugye hallottál már kulturális különbségekről, amik általában a származásból "adódnak"? És a vallási különbségekről? Esetleg akkor gondolkodhat úgy, mint egy magyar, ha magyar nevelőszülők nevelik kicsi kora óta, és nem gyakorolja a vallását. :)

2011. júl. 13. 22:03
 26/41 anonim ***** válasza:
52%

Volt már a kérdés és jó válaszok születtek.

Ha még arra is lusta vagy, hogy visszanézd - akkor megérdemled a sorsodat.

2011. júl. 13. 23:18
 27/41 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megér. Egy tali, aztán ha nem jó akkor ennyi
2011. júl. 13. 23:30
 28/41 A kérdező kommentje:

Ugyanúgy, ahogy mindegyik ember, aki már kiírt olyan kérdést, amihez hasonló volt már? Illetve ezt mindenkinek leírod? Jó sok szabadidővel rendelkezel. :) Nyilván megérdemled a sorsodat.

Köszönöm ismét mindenkinek a válaszokat, még elgondolkodom ezen a találkozón, de fogalmam sincs, hogy döntök.

Annak a válaszlónak, aki azt írta, hogy nem jó nekem a magyar, nincs teljesen igaza. Egyszer voltam szerelmes, magyar volt. :) Illetve, ha ezek a szimpatikus dolgok egy magyar srácban lennének meg, mint amik most az arabban vannak, nyilván nem zárkóznék el tőle. Talán már randizni is mertem volna vele... :) És biztos, hogy van olyan magyar srác, akiben megvannak, de ő most nincs a közelemben. :) Nem származás alapján döntenék, itt sem befolyásolná, ha nem lennének hatalmas kulturális különbségek. Nem liberális családban nőttem fel, elég "rövid volt a póráz", de azért mégis hatalmas a különbség, jóval liberálisabb, szabadosabb a neveltetésem, mint a srácé. Ő pedig gyakorolja a vallását.

2011. júl. 13. 23:31
 29/41 anonim ***** válasza:

Ha gyakorolja a vallását, akkor semmi jóra ne számíts.

Akkor gyakorlatilag a tulajdona leszel. Olvasgass Koránt!

Az szépen leírja, hogyan bánjon jól a tulajdonával (veled és a gyerekeitekkel).

Amúgy meg tényleg el kellene olvasni, amit egy sorstársadnak már leírtunk. Nem írjuk le még egyszer a kedvedért. Gyakorlatilag ugyanez a történet.

2011. júl. 14. 00:42
 30/41 A kérdező kommentje:

Nem kértem, hogy tegyétek meg. Rengeteg dolgot nem fogtok megtenni, amiket szintén nem kértem, nyilván nem kell felsorolni, hogy ezt és ezt nem. :D

Lényegében úgy döntöttem, nem találkozom vele.

2011. júl. 14. 00:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!