Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 15 éves srácnak lehet esélye 18 éves lánynál?
14:32
Olyan hülyeséget írtál.Mért gondolod ,hogy csak fel akar vágni vele?Nem tudod a hátteret és így alkotsz véleményt?Te vagy a szánalmas.
Kérdezőnek:
Szerintem igen.Ha korán érett vagy akkor mindenképpen van esélyed.Helyzettől függően mennyi.
ó ezaz még bátorítsd.
arról nemtehetünk, hogy te érzelmileg sérült vagy, és egy gyerek vállán keresed a boldogságot.
Egy 18 éves lánynak támaszra van szüksége, egy olyasvalakire akir felnézhet...nem egy kisk*csögre...ugyan már.
Fogadjunk a te "pasicskád" is ilyen kis alfab*zi, még az álla sem pelyhedzik. gratulálok hozzá, büszke lehetsz amgadra.
Hogy lehet néhyány nő ennyire vak, és ostoba?!
79 esnek
DE tudom a hátteret, mert ez ál mögötte semmi más!
felvágás, menőzés, csak ezért kell neki is.
ne mond már, hogy 15 évesen halálosan szerelmes?! ha ha ha ezt te se hiszed el....
14:39
Mért ne lehet egy fiatal srác "halálosan szerelmes"?Én is voltam már idősebb lányba szerelmes.Elég érett voltam ahhoz ,hogy felérjek az ő szintjére.Nem jött össze vele,de nem is volt a kisfiú-nagylány komplexus kettőnk között.Jó barátom még mindig és lehet majd később bepróbálkozok újra.
Nekem volt már 3 évvel idősebb barátnőm, de én akkor 22 voltam ő pedig 25...
De hogy valaki 18 évesen kikezdjen egy 15 éves fiúval, az eléggé necces, és bizony jól írta valaki, hogy ott általában a lánynak valamilyen lelki baja van (pl. fél a felnőtté éréstől). Normálisan az ilyen korú lányok többsége az idősebb fiúkkal kezd, míg a velük egykorúakat is többnyire "éretlennek" tartják.
15 és 18 év között az a 3 év pont elválasztja a "gyereket" és "felnőttet", így hatalmas távolságnak számít. De későbbi életkorban már abszolút nem vészes.
késöbb télleg nem gáz ha pasi fiatalabb mint a csaj
de igy kicsit gáz mert ugye álltalános iskolás (vagy épp elballagot) a csaj meg ugye már nagy korú szinte felnött
meg eleve lehet a csaj nem is akarna összejönni egy 15 évessel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!