Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arc vagy izom? (lent)
Sziasztok!
Sztetek melyik srác kapósabb a lányoknál?:
1.nyeszlett, de szép arcú?
2.izmos, de átlagos arcú?
(tudom, sokak szerint a belső a legfontosabb, de vegyük most úgy, h mind2 jó fej xd)
Normális válaszokat légyszi ! :)
"18-20 éves kor után sok minden változni fog nyugi."
Ez nagyon igaz! Kb 20 éves korig a lányoknak a külsőd számít, 20 éves koruk körük érett nők lesznek, és onnantól a pénztárcád vastagsága számít majd sokat a latban.
Mostani csajokat ahogy elnézem 20évesen se fognak megváltozni de ha mégis addigra már olyan lesz...hogy nem lesz senkije.De én is inkább azt mondom h ne foglalkozz aki vissza utasít önbizalmad van humorod jó dumád akkor már nem számít mennyire vagy kigyúrt meg szép arcú jön a szép arcúnak egy öklös és már nem lesz szép...és annyi...jó ez hülyeség volt de szerintem érted mit akartam ezzel. :D
16/F
Értem és köszönöm a válaszokat ! :)
Remélem azért még változnak vagy bízom benne, h még lesznek olyan lányok akik nem a külsőért és/vagy a pénztárcámért fognak szeretni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!