Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
'Erőltessem' még a dolgot vagy már ideje befejezni?
Kérdésem az lenne, h a héten egy lány egyik bnőjével -akit ismerek- csak szimplán dumálgatni. A lány tudja h én mit szeretnék tőle, és ezt meg is koronáztam egy randihívással, amire mosolyogva igent mondott. Ma este találkoztunk volna, de írta h sajnálja de el kellett utaznia apjával (elváltak) és majd beszélünk, és bocsi. Szóval párszor már lemondta a dolgot, mert általában hétvégére elutazik vele. Nem tudom mire vélni ezt, mert barátaim azt mondják h ez abszolút lerázás, de én meg tudom h nehéz a magánélete, és szeret titokzatoskodni; meg mondta amikor nálam voltak h ő mindenkinek ad egy esélyt és nem 'akar hülyíteni' senkit; vonzalom az megvan mindkettőnkben én szerintem, vagy csak optimista vagyok.. Bízzak benne h igazat mond, vagy leráz engem? Hívogassam, (ritkán veszi fel a telót) vagy ti mit csináltátok? :/
Köszi. 20f
Elozo vagyok.
De amugy ne hivogasd. Ha tobbszor elmaradt mar, mert foglalt volt, akkor o kene hivjon teged, ha akar valamit.
Figyelj,teljesen normális,hogy próbálsz neki hinni,mert nem tudod biztosra,hogy igazat mond-e vagy nem.
Elmondom neked,hogy én ugyan ilyen szituba voltam 2 hónapja.
Megismerkedtem 1 sráccal a munkahelyemen és megadta a számát én meg neki az enyémet. Sokszor irt sms-t,hivogatott és nem vettem fel soha neki és csak nagyon ritkán válaszoltam az üzeneteire,mert úgy voltam vele,hogy nem ismerem igazán és megvolt bennem az a félelem,hogy úgy is csak le akar fektetni...többször megbeszéltük,hogy találkozunk és nem mentem el! Egy idő után egyre kevesebbett próbálkozott és a végén már én kerestem föl.
Most már 2 hónapja járunk és egy imádni való csávó..
a lényeg,hogy ne legyél erőszakos,meg rámenős..lassan.Sok lány nem szereti,ha nagyon nyomulnak a csávók!
Sok szerencsét!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!