Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy pár kérdésem csókolózással kapcsolatban. 1. Levegőt az orron vagy szájon kell venni? 2. Kis nyelésnyi szüneteket kell tartani hogy ne legyen nyálas a csók? 3. Honnan tudom mikor kell befejezni a csókolózást?
Figyelt kérdés
2008. okt. 25. 21:13
2/4 anonim válasza:
1: Orrodon.
2: Nem hiszem hogy kellene.
3: Ne majd ott leszel, be sem akarod fejezni! :D Én a lányra szoktam hagyni a befejezést.
3/4 anonim válasza:
Na a csókolózás az pont egy olyan dolog az életben, amire ha figyelsz hogy csinálod akkor tuti elrontod. Ösztönösen kell csinálni és kész.
4/4 anonim válasza:
1. ahol éppen jól esik, bár szerintem szájon át nem nagyon fogsz tudni, inkább orron keresztül
2. szerintem sem kell
3. "közös megegyezés" vagy éppenséggel aki valami miatt nem bírja, tegyük fel 5-10 perc után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!