Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mot mihez kezdjek? Hogy erőltessem meg magam?

Figyelt kérdés

16 / L vagyok. Van egy nagyon jó fiúhaverom,a kibe beleszerettem. NAgyon. Elmondtam neki, azt mondta olyan jóban avygunk, hogy maradjunk barátok...Azóta minden nap beszélgetünk szinte, ő átment másik suliba,. magyarul tartjuk a kapcsolatot...

NAgyonh iányzik, egész nyáron rá gondolta, nem tudtam, hogy hogyan fogom kibírni nélküle, főleg, hogy nagy esély lett volna rá, hogy ha nem megy el akkor összejövünk..

Aztán elkezdődött az iskola...volt egy fiú aki rámnézett, és megtetszett. Olyan furcsán éreztem magamat, volt egyfajta kisugárzása, felfigyeltem rá. Aztán mint aki szerelmes, úgy viselkedtem, pedig nem is ismerem...csak látásból. Visszajött az életkedvem, volt "célom". Aztán kiderült, hogy barátnője van...Most hogy tereljem el róla a gondolataimat? Többen is vannak akik tetszenek, de nem ennyire...Végre kiléptem abbóla szomorú állapotból, erre most tessék...Tudom, ez legyen a legkisebb bajom, de amúgy is túlérzékeny típus vagyok, ráadásul pszichológushoz is járok, és ezt nem bírom feldolgozni, főleg a sok szenvedést...Hogy ne gondoljak rá?

2011. szept. 10. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
csöves ri_banc
2011. szept. 10. 21:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Most miért vagyok az? Mert megtetszett? Nem azt kérdezetm, hogy hogy válasszam szét őket, hanem hogy mit csináljak hogy elfelejtsem
2011. szept. 10. 21:22
 3/5 A kérdező kommentje:
kérdeztem *
2011. szept. 10. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbálj minél több emberrel megismerkedni, járj el mindenféle rendezvényekre... Hátha találkozol majd egy kedves fiúval. :)
2011. szept. 10. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
91%-ra mondom, hogy hamarosan találkozol valakivel, aki miatt majd szépen elfelejted.
2011. szept. 11. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!