Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek az egyéjszakás lányok?
régen jó volt, elmentem a buliba, táncoltam egy csajjal és hazavittem.
Mostanában meg minden lány csak járni akar, táncolok velük és semmit nem akarnak tovább aznap éjjel.
Viszont mondják mosolyogva hogy kizárólag csak komoly kapcsolat érdekli őket.
Végső elkeseredésemben a neten probáltam keresni szexkapcsolatot, de ott is mindenki komolyat akar.
Hová tűntek a suncik?:(
21F
Srácok, mi lenne ha egyeztetnétek privátban? Vagyis megosztanátok egymással, hogy egyéjszakások itt és itt találhatók, ő meg ő, a komolyra vágyók pedig emitt, ez és ez a lány.
Nem egyszerűbb lenne, mint itt panaszkodni?
én valójában annak a híve vagyok hogy mindnkei azt csinál amit akar... :D de tényleg.
egyébként nem feltétlen csökkent még a számuk, de a megítélés egyre keményebb szerintem. az élet több területén is, a felnövő korosztály szerintem egyre konzervatívabb... mikor én voltam 14-15, szinte senki nem pattogott a korosztályomból hogy jahj ne veszítsd el a szüzességd, vagy ne járj bulizni. Mostmár egyre több ilyen van, akik még mindig kivételnek hiszik magukat, még mindig azt gondolják hoyg csak és kizárólag nekik van ennyi eszük, de viszont sokan vannak. még nem elegen ahhoz hogy megszűnjön a rib*nckodás, de egyre többen.
NA erre én is kíváncsi vagyok.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!