Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért jó a fiúknak ha úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a fiúknak ha úgy bánnak velük, mint egy kutyával?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy egy fiú addig érdeklődik egy lány iránt amíg a lány szarik a fejére, ha pedig normális vele, akkor meg a fiú szarja le? Miért vagytok ilyenek?
2011. júl. 6. 19:32
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
akkor ez most nem jelenti azt hogy le akar rázni ugye? csak úgy gondolja hogy én így szedtem fel őt, ő meg pont ezzel a módszerrel tart meg?
2011. júl. 6. 20:04
 22/29 anonim ***** válasza:

ma 20:04

Biztos,hogy nem akar lerázni!!

Egyébként megkérdezhetem,hogy mért voltál vele olyan? :D :O

2011. júl. 6. 20:06
 23/29 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem akartam vele összejönni, érdekelt eléggé, de mindig olyankor került elő mikor éppen volt pasim, most szerencséje volt. Meg az volt a baj, hogy volt egy időszak mikor összeugrasztott volt barátommal és nagyon haragudtam rá, mondtam rá mindenféle rosszat anyám előtt és most hogy mondtam anyámnak hogy már megint előkerült, nem igazán díjazta és részben miatta sem akartam vele összejönni,(elég jó viszonyban vagyunk anyámmal, mint a barátnők) csak időközbe egyre jobban megszerettem és most bejelentettem itthon hogy ha elfogadjátok, ha nem ez van. Amúgy gondoltam erre, mondtam is barátnőimnek hogy biztos hogy vissza akarja adni amit én csináltam vele, bár ők azt mondták hogy nem valószínű...
2011. júl. 6. 20:13
 24/29 anonim ***** válasza:
Ha ettől függetlenül tudja a dolgát és nem tutyimutyi alak,akkor biztos,hogy valamilyen megfontolásból teszi (vagy azt gondolja így tarthatmeg vagy valamilyen szintű "bosszú" is lehet a dologban) nem a bénaságát leplezi(vannak olyan éretlen fiúk)! Azis lehet,hogy kicsitfél ,hogy elveszít,hiszen úgy is csókoltál vele,hogy nem igazán kellett! Bár nekem nagyon tetszik a történetetek,szerintem jó párt alkothatnátok!!
2011. júl. 6. 20:18
 25/29 A kérdező kommentje:
Valószínű hogy fél egy kicsit mert nekem még régebben mondta hogy neki komoly kapcsolat kell, és eddig az volt hogy átbaszták a fejét a csajok. Csak ezt én most úgy érzem hogy tényleg komolyan gondolom, 3 éve ez megy, félévente előkerült,elvoltunk, utána meg felszívódott,voltak is érdekes sztorik, de nem tudom hogy az gond lehet-e hogy eddig nem kerültünk olyan helyzetbe hogy csóknál több legyen, de pár hete lefeküdtem vele, utána meg behisztizett hogy át fogom baszni a fejét, meg hogy nekem ő csak arra kell, meg hogy könnyen odaadtam magam(mondjuk ez rosszul esett,mert rajta kívül 2 fiú volt akivel lefeküdtem és mind a 2 esetben megvártam egy bizonyos időt,de vele megbolondulok teljesen,vele más az egész..)Meg azt mondta hogy neki nem ez kell(mármint a szex) Nem tudom, hogy mit csináljak, össze vagyok zavarodva
2011. júl. 6. 20:35
 26/29 anonim ***** válasza:
mert a lányoknak nem az kell amit nem kaphatnak meg?! ...
2011. júl. 6. 20:59
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül, nekem legalábbis nem
2011. júl. 6. 21:05
 28/29 anonim ***** válasza:

hát az én fiúm nemien xD

egésznap puszilgat, ölelget, mondja h milyen jó velem lenni :)

első barátnője vagyok és remélem sokáig eggyütt leszünk

15/L

2011. júl. 6. 23:03
 29/29 A kérdező kommentje:
Eddig nekem is ilyen pasik jutottak, csak egy idő után az már sok nekem, előző pasim is tök odáig volt, meg minden utána meg már azt hittem hogy megfojt a ragaszkodásával, csoda hogy wc-re elengedett egyedül :/
2011. júl. 6. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!