Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért jó a fiúknak ha úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a fiúknak ha úgy bánnak velük, mint egy kutyával?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy egy fiú addig érdeklődik egy lány iránt amíg a lány szarik a fejére, ha pedig normális vele, akkor meg a fiú szarja le? Miért vagytok ilyenek?
2011. júl. 6. 19:32
1 2 3
 11/29 szamóca.. ***** válasza:
hagyni kell őket vadászni. a legtöbb külön élvezi a kihívás részét... ha látja a nőn hogy oda meg vissza van érte, az olyan mint a macskának az előre megölt egér.
2011. júl. 6. 19:45
 12/29 anonim ***** válasza:
*jégcsap
2011. júl. 6. 19:46
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem igazán mert össze is jöttem a sráccal, és most nem vagyok vele egy szar szemétláda, és most ő bunkózik, mit csináljak vele? most legyek vele bunkó? Addig jobban érdekelte a dolog.
2011. júl. 6. 19:46
 14/29 szamóca.. ***** válasza:

ez a vicces benne, hogy a nők is ezért bolondulnak:D

ne foglalkozz vele. ha még kellesz neki, jelentkezni fog. ha nem, akkor meg tökmindegy.

2011. júl. 6. 19:48
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Engem sosem vonzott ha egy csaj játssza az elérhetetlent, az ilyet elhanyagolom, aki szeretget, kedveskedik nekem arra fordítok én is sok figyelmet.

21f

2011. júl. 6. 19:50
 16/29 anonim ***** válasza:

ma 19:46

Az tök más! Ő ,ha eddíg nem volt bunkó,akkor most sem vált azzá hírtelen egy csapásra! Arról van szó,hogy ez egy játék,ami az evolució során kialakult! Ugyanis a srác,tudja,hogy ti lányok tudat alatta bunkó pasikat szeretitek,tehát az a legjobb módja,ha szeret és megakar tartani,hogy egy tapló veled,mert ti csajok erre gerjedtek(csak sokszor tagadjátok)!!!

2011. júl. 6. 19:51
 17/29 A kérdező kommentje:
ezzel a fiúval csak annyi a probléma hogy már elege van abból hogy könnyen megkapta azokat a lányokat akiket akart, akkor ezt most végleg elcsesztem azzal, hogy már nem vagyok vele olyan?
2011. júl. 6. 19:52
 18/29 anonim ***** válasza:

ma 19:52

Hát figyelj ,ha megharcolt érted,akkor mindent jól csináltál! És szerintem jól is csináltad,a fiú mint mondtam csak megakar tartani,de amúgy mondhatod neki,hogy kicsit lehetne gyengédebb/kedvesebb de elötte mondj neki 5 olyan tulajdonságot ami tetszik benne,mert mi csak így fogadjukel a kritikát!:D

2011. júl. 6. 20:01
 19/29 A kérdező kommentje:
Nem egyik pillanatról a másikra lettem ilyen, eddig is az volt, ha buliban össze futottunk mindig együtt voltunk, csak elég szemét voltam én is, mondtam neki hogy engem ő csak akkor érdekel ha spicces vagyok,felhívtam hogy jöjjön már el a buliba,mert unatkozok :D lesmároltam utána meg le akartam rázni, mondtam neki hogy na mostmár mehetsz, de csak ottmaradt, meg volt egy pár ilyen kis hülyeség, most meg mióta együtt vagyunk azóta nem csinálok ilyeneket, erre most ő kezdi...
2011. júl. 6. 20:02
 20/29 anonim ***** válasza:

ma 20:02

most visszaadja neked! kérdezdmeg tőle ártatlanul,hogy ugye szeretsz? Szerintem tuti begerjedne!:D

2011. júl. 6. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!