Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért jó a fiúknak ha úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a fiúknak ha úgy bánnak velük, mint egy kutyával?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy egy fiú addig érdeklődik egy lány iránt amíg a lány szarik a fejére, ha pedig normális vele, akkor meg a fiú szarja le? Miért vagytok ilyenek?
2011. júl. 6. 19:32
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
MIndíg az kell amit nemlehet megkapni :) de én nemvagyok iylen én élvezem a lányok látványát is :D
2011. júl. 6. 19:33
 2/29 anonim ***** válasza:

háát azért vagyunk ilyenek.. ő ácsi én nem is vagyok ilyen hmm sőt lehet "mi" sem :D

am meg ami nem lehet a tiéd ...

19F

2011. júl. 6. 19:34
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez a fétisünk! Meg,ha nem kellünk hosszú udvarlások után,akkor bszá to kmeg! :D
2011. júl. 6. 19:35
 4/29 WhiteLabel ***** válasza:
100%
mert megérdemled.
2011. júl. 6. 19:36
 5/29 anonim ***** válasza:
Utolsó EZ így vannn xDD
2011. júl. 6. 19:36
 6/29 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint sokkal jobban vonz titeket ha nem foglalkoznak veletek, mintha olvadnának a csajok?
2011. júl. 6. 19:38
 7/29 WhiteLabel ***** válasza:
Nem én azt szeretem ha rám vannak gerjedve és gúnyos mosollyal vissza utasítom
2011. júl. 6. 19:42
 8/29 anonim ***** válasza:

pff XD látom nem vetted le a közhelyet :) sem a fél depresszió idézetet :D

am kaptál választ: ha x hónap / év udvarlás után tudtok csak elkezdeni érdeklődni akkor bszátok meg :D [akkora valszeg a csávó már 1 ideje le se szr szal tulajdonképpen nektek is csak akkor kell ha már nem lehet a tiétek nem ?]

19F

2011. júl. 6. 19:42
 9/29 Moszuke ***** válasza:
hasznos válaszok:)
2011. júl. 6. 19:44
 10/29 anonim ***** válasza:

ma 19:38

korszak(16-17 v 22 v 30 stb) ,gondolkodás mód (vannak férfiasabb és vannak feminibb pasik) és lelki állapot függő! Én nekem olyan 16 évesen tapasztalatlanként marha jól esett,hogy ha odavoltak értem,ma inkább udvarolni szeretek,de mint mondtam,ha lekoppintanak többedszerre,akkor csak azért is bszhatja az a leányzó! Mert arra méltathatott volna,hogy adjon jeleket,hogy azért nem közönbös! A jégcsak,aki egyik pillanatról a másikra hírtelen meglep,hogy bocs kellek az kiábrándító (márcsak a nő jellemét is tekintve)!!

2011. júl. 6. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!