Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a fiúknak ha úgy bánnak velük, mint egy kutyával?
háát azért vagyunk ilyenek.. ő ácsi én nem is vagyok ilyen hmm sőt lehet "mi" sem :D
am meg ami nem lehet a tiéd ...
19F
pff XD látom nem vetted le a közhelyet :) sem a fél depresszió idézetet :D
am kaptál választ: ha x hónap / év udvarlás után tudtok csak elkezdeni érdeklődni akkor bszátok meg :D [akkora valszeg a csávó már 1 ideje le se szr szal tulajdonképpen nektek is csak akkor kell ha már nem lehet a tiétek nem ?]
19F
ma 19:38
korszak(16-17 v 22 v 30 stb) ,gondolkodás mód (vannak férfiasabb és vannak feminibb pasik) és lelki állapot függő! Én nekem olyan 16 évesen tapasztalatlanként marha jól esett,hogy ha odavoltak értem,ma inkább udvarolni szeretek,de mint mondtam,ha lekoppintanak többedszerre,akkor csak azért is bszhatja az a leányzó! Mert arra méltathatott volna,hogy adjon jeleket,hogy azért nem közönbös! A jégcsak,aki egyik pillanatról a másikra hírtelen meglep,hogy bocs kellek az kiábrándító (márcsak a nő jellemét is tekintve)!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!