Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mennyire szeretitek a szőke cicababákat?
Figyelt kérdés
sziasztok! én 16 vagyok és szőke, és sokan mondanak "cicababának"! hogy miért? végülis nincs alapja! annyi h szoliba járok, szőke a hajam, és talán kicsit kirivóbb az öltözködésem!
Nos, arra lennék kiváncsi hogy a férfiaknak mennyire jön be ez a stilus? köszi a válaszokat:) amugy 1 éves kapcsolatom van:)
2009. márc. 29. 15:37
31/37 anonim válasza:
17:40 vagyok, ha jobban elolvasod, észreveheted, hogy nem neked írtam,hanem a plázakandúrnak.
32/37 anonim válasza:
Ja értem, a te időpontod is uaz, ezért érthetted félre.
33/37 anonim válasza:
Nekem kifejezetten az ilyen csajok jönnek be. Én lesz@rom h milyen okos vagy milyen a csaj.Ha jól néz ki nekem jöhet
34/37 anonim válasza:
ne haragudj meg meg semmi*
sry -.-'
35/37 anonim válasza:
hűűű
ez a sok válasz.
Mindenki mást írt.
Esetleg nekem küldhetsz képet, ha szeretnél
36/37 anonim válasza:
Nah én ugyan így vagyok :D én is szőke 16 és ugyan ezt mondják rám is hogy cicababa vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!