Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mennyire szeretitek a szőke cicababákat?
sziasztok! én 16 vagyok és szőke, és sokan mondanak "cicababának"! hogy miért? végülis nincs alapja! annyi h szoliba járok, szőke a hajam, és talán kicsit kirivóbb az öltözködésem!
Nos, arra lennék kiváncsi hogy a férfiaknak mennyire jön be ez a stilus? köszi a válaszokat:) amugy 1 éves kapcsolatom van:)
szőke szolival kifejezetten taszít
természetes szőke már más dolog
de festettben lehet kivétel
az egész azon dől el h a lány belső stílusa milyen
ahogy megszólal rögtön tudni mi az ábra
Mivel 16 vagy feltételezem h csak játszod a búrádat, és még büszke is vagy rá h plázacicának néznek! Én a magam részéről nem bírom őket, csak játszák az agyukat. Az ilyen nőknek nincs normális kapcsolatuk, tényleg csak dugásra használják őket a pasik! Bocs
27/F
16 évesen szolizol? Minek? Kirívóbb öltözködés? :S Hova? Suliba? ...ez olyan fura...természetes szőke vagyok, nem járok szoliba (minek?), szoktam én is úgy öltözni, hogy kirívóbban ha buliba megyek, mégse néznek plazapics@nak...
De én még mindig azon akadok, hogy 16 vagy...Hol voltam én még 16 évesen??? :S
22/L
Festett szőke, szolibarna bőr? Fú ne haragudj de nem. FEstett szőke fehér bőrrel az mégelmegy, a tiéd már nagyon természetellenes. De ugyanilyen gány a festett fekete haj szolifekete bőr.
Lehet hogy nem vagy plázaribanc, de ha csak a külsődet látom én sem megyek oda hozzád.
Nem szeretjük. Bocs.
De mielőtt leszólnának h szemüveg lúzer vagyok, nem , csajok által is jóképűnek titulált 25/F vagyok
Én nagyon nagyon szeretem őket a kirívó hosszú combú miniszoknyás plázacsajokat,barna bőr,szép konditermes test.És aki mást mond az egy irigy idióta,ne foglalkozz velük,én szívesen megismernélek,nekem a külső a mindenem.Én egy úgymond metroszexuális plázakandúr vagyok,szolizok,edzek ezerrel,csak márkás holmikat hordok,szolizok,zselézett haj.Örülj neki,hogy ilyen igényes lány vagy,én relatíve csak kirívó nőkkel vagyok hajlandó ismerkedni.
Nekem is tudod mennyien mondták,már hogy akik gyúrnak izomagyúak,impotens leszel,meg te divatmajom vagy már.ÉS nem érdekel,ennek ellenére dolgozok,sikeres vagyok,ELTE programozó informatikus szakon vagyok.Most készülök külföldre dolgozni egy kis szakmai gyakorlatra,plusz viszem a vállalkozásomat,plusz a tesómékkal ingatlanozok,nah csak ennyit erről a sok közhelyről amit az irigy igénytelen emberek mondanak,akik nem tudnak öltözködni,lóg rajtuk a gusztustalan háj,lóg a bagó a képükből.
Légy ilyen,légy csinos,és szép,örülj neki,hogy adsz magadra.
Szerintem még mindig többségben vannak a normális gondolkodású fiúk, mint a metroszexuális homik. Te döntöd el kinek a véleményére adsz többet (bár ha barátod van, akkor mindegy), de szerintem elég egyértelmű a hozzászólásokból, hogy vagy undorítónak tartanak, vagy csak dugni kellenél. Egyik sem a legjobb válasz szerintem...
És tényleg gusztustalan egy festett szőke lány, égetett szolis bőrrel. Anyád nem szólt, hogy nem kéne 16 évesen hazavágni a bőrödet? 20 éves korodra olyan ráncos és pöttyös lesz, mint egy 40 éves asszonynak, ezt akarod? Akkor csak így tovább, jó úton haladsz!
Egy nő attól lesz SZÉP és KÍVÁNATOS, ha a szolid ruhákat is azzá teszi a személyiségével, kisugárzásával. Az ilyen lányoknak, amit te leírtál nincs egyik se. Személyisége egy másolt sz@r, megy a többi után. Kisugárzása pedig 0, amit a kirívó öltözködéssel, kinézettel próbál palástolni, de épp ezért lesz egyértelmű, hogy jellemre egy senki az illető (nagy valószínűséggel).
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!