Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti mennyire szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mennyire szeretitek a szőke cicababákat?

Figyelt kérdés

sziasztok! én 16 vagyok és szőke, és sokan mondanak "cicababának"! hogy miért? végülis nincs alapja! annyi h szoliba járok, szőke a hajam, és talán kicsit kirivóbb az öltözködésem!

Nos, arra lennék kiváncsi hogy a férfiaknak mennyire jön be ez a stilus? köszi a válaszokat:) amugy 1 éves kapcsolatom van:)

2009. márc. 29. 15:37
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
80%
Őszintén tudni akarod? :D Az ilyeneket tartják rin@ncoknak, főleg ha festettszőke is az illető. Akire ránézel, és csak az sugárzik róla, hogy jól meg lehet b@szni, se komolyan beszélgetni nem lehet vele, se normálisan, semmi...
2009. márc. 29. 15:46
 2/37 anonim ***** válasza:
92%
Könnyű prédát látnak a pláza cicákban és mert a legtöbb pasit a külső érdekli, nem a belső. Pont egy ilyen miatt hagyott el a párom :(
2009. márc. 29. 15:46
 3/37 A kérdező kommentje:
hát:) én azt udom h nekem sokan mondták régebben hogyha valaki először rámnéz akkor azt hiheti h cicababa vagyokk de ha elkezd velem beszélgetni teljesen megváltozik a véleménye:)
2009. márc. 29. 15:48
 4/37 anonim ***** válasza:
53%
Én szívesen megismernélek!
2009. márc. 29. 15:49
 5/37 anonim ***** válasza:
59%
Rám meg azt mondják, milyen rendi vagyok, aranyos, kedves, értékes stb, de mivel hónapok múltán sem találják a plázapics*t bennem, mindig elhagynak.
2009. márc. 29. 15:52
 6/37 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy nem értem sok lány miért akar úgy kinézni, mint azok a tipikus plázapicsäk. Utána meg sír mind, hogy elhagyja a pasija, meg hogy nem foglalkozik vele eleget meg mit tudom én. Légy önmagad!!! A plázapicsäknak csak nagyon kevés része született olyannak, amilyen, a nagy többség csak olyanná alakította magát. Hát akkor magukra vessenek! :D Éljenek a vagány barnák ;) :D
2009. márc. 29. 15:55
 7/37 anonim ***** válasza:
83%
Az hogy szőke valaki az oké, de egy szolis szőke csaj elég gusztustalan, fehér bőrhöz szép a szőke. Meg ha úgy öltözik mint egy ribanc akkor annak is nézik, kifejezetten taszító.
2009. márc. 29. 16:00
 8/37 anonim ***** válasza:
94%

az biztos hogy nagyon sok embernek tetszik ez a fajta stílus csak az a baj ha az ember(férfi) meglát egy hosszú szőke hajú hosszú combú magassarkúban csámpázó miniszoknyában flangáló lányt tuti nem az fogja érdekelni hogy milyen aranyos kedves intelligens hanem az agya rááll arra hogy ezt a csajt meg kell ba*zni...lehetsz te akármilyen okos ügyes akármiben hiába tudsz beszélgetni normálisan a férfiak mindíg is azért fognak elsősorban próbálkozni nálad hogy jól megdugjanak...

másrészt meg én ugy gondolom hogy sok hozzám hasonló "egyszerű" férfi van és az igaz hogy tetszenek ezek a csajok de másrészt meg valamilyen szinten elérhetetlenek a hozzám hasonló "halandók" számára...

24/F

2009. márc. 29. 16:01
 9/37 anonim ***** válasza:
92%

Nem szeretem őket, mivel a sok plázapi@csa miatt a férfiak többsége a lányokat egy zsákba dobálja "Pénzre és autóra buknak" címü felirattal!

Amúgymeg bocs, de szerintem neked tetszik, hogy plázacicának néznek, mivel még te teszed magad azzá(sok szoli, kihívó ruhák)

L, 18

2009. márc. 29. 16:03
 10/37 anonim ***** válasza:
53%

Utáljuk a szőke plázapics@kat, meg a szőke lányokat is.

Ne hari.. F/17

2009. márc. 29. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!