Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mennyire szeretitek a szőke cicababákat?
sziasztok! én 16 vagyok és szőke, és sokan mondanak "cicababának"! hogy miért? végülis nincs alapja! annyi h szoliba járok, szőke a hajam, és talán kicsit kirivóbb az öltözködésem!
Nos, arra lennék kiváncsi hogy a férfiaknak mennyire jön be ez a stilus? köszi a válaszokat:) amugy 1 éves kapcsolatom van:)
az biztos hogy nagyon sok embernek tetszik ez a fajta stílus csak az a baj ha az ember(férfi) meglát egy hosszú szőke hajú hosszú combú magassarkúban csámpázó miniszoknyában flangáló lányt tuti nem az fogja érdekelni hogy milyen aranyos kedves intelligens hanem az agya rááll arra hogy ezt a csajt meg kell ba*zni...lehetsz te akármilyen okos ügyes akármiben hiába tudsz beszélgetni normálisan a férfiak mindíg is azért fognak elsősorban próbálkozni nálad hogy jól megdugjanak...
másrészt meg én ugy gondolom hogy sok hozzám hasonló "egyszerű" férfi van és az igaz hogy tetszenek ezek a csajok de másrészt meg valamilyen szinten elérhetetlenek a hozzám hasonló "halandók" számára...
24/F
Nem szeretem őket, mivel a sok plázapi@csa miatt a férfiak többsége a lányokat egy zsákba dobálja "Pénzre és autóra buknak" címü felirattal!
Amúgymeg bocs, de szerintem neked tetszik, hogy plázacicának néznek, mivel még te teszed magad azzá(sok szoli, kihívó ruhák)
L, 18
Utáljuk a szőke plázapics@kat, meg a szőke lányokat is.
Ne hari.. F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!