Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti mennyire szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mennyire szeretitek a szőke cicababákat?

Figyelt kérdés

sziasztok! én 16 vagyok és szőke, és sokan mondanak "cicababának"! hogy miért? végülis nincs alapja! annyi h szoliba járok, szőke a hajam, és talán kicsit kirivóbb az öltözködésem!

Nos, arra lennék kiváncsi hogy a férfiaknak mennyire jön be ez a stilus? köszi a válaszokat:) amugy 1 éves kapcsolatom van:)

2009. márc. 29. 15:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
89%
Nekem sem jön be, nekem a legfőbb gondom veletek, hogy belőletek 12 egy tucat. Annyira egyformák vagytok, hogyha plázában látok ilyen csajokat jojózik a szemem, hogy belőletek hány van. Sablonra készültök. Egyébként pedig, a barátod véleményére adj csak, na meg a sajátodére, van olyan akiknek a gótok jönnek be, van akik a cicababák, van akiknek te, és van akinek én. Az olyan típúsú csajok mint te, bejönnek a metroszexuális pasiknak, nekem meg ők nem jönnek be na bumm. Aztán annyi.
2009. márc. 29. 17:45
 22/37 A kérdező kommentje:
ŐŐŐ szerintem rossul értelmeztétek ezt az egészet:) 2 hétbe egyszer járok szoliba, oda is azért mert nagyon fehér börü vagyok (nem vagyok agyonszollizott) természetes szőke a hajam... az öltözködésem meg ne ugy képzeljétek el hogy érdik érő magassarkú meg ilyesmi:) általáan farmerbe járok, sportcipőbe, meg polóba, ha bulizni megyek akkor öltözök kirivóbban! és inkább akkor mondták ezt a ciababás dologt nekem! de igy látatlanba nehéz megmondani, esetleg küldjek valakinek képet? mert nhagyon kiváncsi lennék más véleményére! amugy köszöönm h irtatok!
2009. márc. 29. 18:49
 23/37 anonim ***** válasza:
78%
Én úgy gondolom,hogy sokan megnézik az ilyen nőket, így nagyobb az esélyük az ismerkedésre!És ha belsőleg normálisak, nem nyafogó p*csák,akkor az plusz pont!Lehet egy szőke szolis, kihívó öltözködésű csaj is mélyérzésű, okos tündérke, csak Ő így érzi magát jól a bőrében!Ilyeneken felesleges vitatkozni,mert van ilyen is-olyan is!Totál természetes csajszi is lehet holt buta, bunkó és nem mellesleg beképzelt!Én is úgy álltam az ilyen nőkhöz,hogy hülye p*csák,amíg nem ismertem meg a jelenlegi barátnőmet!Szőke, nem fekete a szolitól, de nem is hófehérke, divatosan öltözködik, ha éppen ahhoz van kedve,akkor kihívóan!Rengeteg pasi megnézi,odamennek hozzá szórakozóhelyen, és nem érdekli,hogy mit gondolnak róla elsőre,mert akik megismerik,mind pozitívan csalódnak...Attól még,hogy valaki szőke-fekete-barna, van saját személyisége, kisugárzása!Ha valaki jól érzi magát a bőrében, tök mindegy,hogy hogy néz ki,mert a kisugárzásával, a magabiztosságával vonzza a férfiakat!
2009. márc. 29. 19:00
 24/37 anonim ***** válasza:
86%
Egyenes választ adok: NEM! Ha szőke lány, akkor oké, minden kritérium nélkül, de ha cicababa, akkor csak ránézek és annyi. 16 évesen szoli? :S na ezért leszel Te cicababa! Nem vagy alapból szép, vagy mi a túró? A héten már kétszer láttam olyan lányt, akin pl elég sok pattanás volt, meg barna volt a haja. Mitagadás, nagyon tetszett, sőt....! Legalább van benne természetes vonás
2009. márc. 29. 19:32
 25/37 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó válaszadónak,pedigh ha előtted állna egy ilyen csaj éás csak rád mosolyogna tuti már attól elmennél :)
2009. márc. 29. 22:40
 26/37 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindenki a mű csajokra bukik, nehogy azt hidd, utolsó...
2009. márc. 29. 22:47
 27/37 anonim ***** válasza:
84%
Az ilyeneknek meg épp azért nincs kisugárzása, mert olyan mint a többi. Valami minta alapján legyártott klónok, ugyanolyan haj, ugyanolyan butapicsä fej, kilónyi smink, ami nélkül nem is nézne ki úgy, ahogy. Semmi bajom a természetes szép szőkékkel, de a szolisok és plázapicsäk gusztustalanok.
2009. márc. 30. 06:35
 28/37 anonim ***** válasza:
81%
Én is szőke nő vagyok,nem a plázacica.Átlag szoli nélkül,farmer edzőcipő.Plázacicákat még én is kerülöm nem hogy egy pasi.Nincs kisugárzásuk,dehogynem lerí róluk,hogy másról se tudnak beszélgetni csak a csini ruhák,körömlakkok,szoli,disco,főzés az luxus hát ők tényleg csak dugni valók.Nekem nem kell nagyon kiöltöznöm így is megnéznek a pasik.Sminket mennyit használsz?Nem csak az öltözködés cicababás kell hozzá a stílus is ,általában nagyképűek,pénzre hajtanak,vagy trófeákra.Inkább ne legyél olyan.Kevesen szeretik.Elég sok pasi ismerősöm van,nem szereti egyik se.Egyébként a pasikat szeretem,férjnél vagyok,9 éves gyerekünk van,ja és 29 éves vagyok.
2009. márc. 30. 19:05
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

nos,valószínű te is plázacica vagy.és tudod hogy sokan meg

akarnak dugni.és élvezed.

mi a fenét érdekel ez téged egyáltalán,ha 1 éves komoly kapcsolatod van?itt ellentmondás van.

f

2009. márc. 31. 01:09
 30/37 anonim ***** válasza:
53%
17:40-nek: egy szóval sem írtam, hogy nekem csak a külső a minden, nem tudom, honnan veszed ezt. Csak annyit írtam, hogy annak ellenére, hogy valaki jól néz ki, még lehet intelligens is. (mint pl az én bnőm)
2009. márc. 31. 07:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!