Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20+ éves pasik akiknek még nem volt barátnőjük, hogy élitek ezt meg?
Figyelt kérdés
Egyre nehezebb ezt az egészet elviselni, régen valahogy nem érdekelt a dolog most viszont már egyre frusztrálóbb.
Nem fogok kifogásokat keresni hogy az igazira várok, egyszerűen nem vagyok a csajok álma pasi, akiknek bejöttem azok valahogy nekem nem jöttek be és vica versa. Próbálom pótolni programokkal, de egy ölelést vagy csak egy kis kedvességet nem lehet pótolni. Egyre görcsösebben akarom az egészet, egyre jobban kívánom a közeledésüket, a szexet.
Mások hogy élik meg ezt?
2011. júl. 5. 14:02
31/34 anonim válasza:
Azt írtam hasonló kvalitású oldal.
És igen meg írom.
32/34 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék rá, ha nem gond :)
33/34 anonim válasza:
am a sportról még annyit, h az önbizalmat is ad nem is keveset :)
34/34 Anyomika válasza:
14 vok van barátnőm és őszintén sajnálom azokat akik nem érezték át a szerelmet. Most tudom jön a kövi hsz. hogy 14 évesen mit akarok de akkor is sokkal jobb érzés ha van valakid. Ha xarul érzed magad fel tudod hívni és tudtok beszélni. Aki azért szeret aki vagy és nem másért. Akiben bízhatsz és támogat téged. Azt ajánlom szerezzetek egy párt mert xar dolog egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!