Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20+ éves pasik akiknek még nem volt barátnőjük, hogy élitek ezt meg?
Egyre nehezebb ezt az egészet elviselni, régen valahogy nem érdekelt a dolog most viszont már egyre frusztrálóbb.
Nem fogok kifogásokat keresni hogy az igazira várok, egyszerűen nem vagyok a csajok álma pasi, akiknek bejöttem azok valahogy nekem nem jöttek be és vica versa. Próbálom pótolni programokkal, de egy ölelést vagy csak egy kis kedvességet nem lehet pótolni. Egyre görcsösebben akarom az egészet, egyre jobban kívánom a közeledésüket, a szexet.
Mások hogy élik meg ezt?
Elfoglalom mással magam. Tanulok és élek az álmainak amit egy barátnőnő mellett nehéz.
Egyébként a NŐ 30tól kezdődik, addig mindegyik egy hisztis p*csa akiknek fel kell nőnie...
24/F
Én megvagyok teljesen:DD
El vagyok a saját kis életemben. Nem mondom, hogy nem lenne jó egy nő, akivel elhetne szerelmeskedni, sexel szenvedélyesen, szeretni stb... De valahogy nem keresek most semmilyen kapcsolatot. El vagyok. Építem és rombolom a jövőm. Majd csak lesz valami. Amit garantálni tudok, igyekszem én alakítani a dolgokat:)
Eddig sem haltam meg nő nélkül, most sem fogok. Nem fogok belerohanni kapcsolatokba. Jobb ez így mindenkinek talán.
Majd meglátjuk mi lesz. A lényeg, hogy nem rágodom ilyeneken. Van más dolgom, tanulni és szórakozni. Gondolkodn stb...Nekem ez jó.
"Elfoglalom mással magam. Tanulok és élek az álmainak amit egy barátnőnő mellett nehéz.
Egyébként a NŐ 30tól kezdődik, addig mindegyik egy hisztis p*csa akiknek fel kell nőnie...
24/F"
Mivel nem volt se 30 alatti, se feletti nőd, nem vagy kompetens a témában... Én mondjuk személy szerint kikérem magamnak ezt a jelzőt.
Viszont megértem, hogy a keserűség mondhatja veled, hisz nyilván eddigi tapasztalataid keserűek voltak a korodbeli nőkkel. Kitartást kívánok, a párom 26 évesen volt először nővel, velem. (nekem is ő volt az első, én 21 voltam)
Több 30 feletti női ismerősöm van mint 30 alatti, most egy 40 évest fűzögetek. Hihetetlen mennyire kedvesek jófejek aranyosak és mennyire nyitott/szeretágazó gondolkodásuk van, lehet velük BESZÉLGETNI értelmes témákról, nem csak a napi cukiságról meg ilyen baromságokról.
Az hogy nem volt nőm nem azt jelenti hogy soha nem is próbálkoztam, de egész egyszerűen a korosztályom annyira fásult és PASSZíV, -igen ez a legjobb szó: PASSZíV- hogy hihetetlen. Elmész velük randizni és kb úgy ülnek le veled szembe mint egy vizsgabiztos. Várják hogy kivágd nekik a rezet, ők meg max vigyorognak és akkor örülhetsz. Nem csinálnak semmit, még az értelmesebbje se nagyon gondolkodik máson mint a hercegen fehér lovon és esetleg a családalapításon. 30 felett azért már felnőnek, kigyerekezték magukat, elkezdenek jók lenni másra is...
kedves Kérdező! Ha ez vigasztal picit,...egyáltalán nem vagy egyedül ezzel a problémával. Hasonlóképpen érzem magam s szerintem még jó pár ezren:S
23/L
uncsitesóim 22 22 28 és hát egyik bele van betegedve, másik is kicsit, harmadik a 28 évesnél meg nem látszik, hogy rosszul érezné magát de úgy van....
Én 17 vagyok mindját 18, és ha nem húzok bele, ha nem kezdek el még ennél is jobban változni akkor én is így járok, szal pozítívan gondolkodjatok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!