Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20+ éves pasik akiknek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20+ éves pasik akiknek még nem volt barátnőjük, hogy élitek ezt meg?

Figyelt kérdés

Egyre nehezebb ezt az egészet elviselni, régen valahogy nem érdekelt a dolog most viszont már egyre frusztrálóbb.

Nem fogok kifogásokat keresni hogy az igazira várok, egyszerűen nem vagyok a csajok álma pasi, akiknek bejöttem azok valahogy nekem nem jöttek be és vica versa. Próbálom pótolni programokkal, de egy ölelést vagy csak egy kis kedvességet nem lehet pótolni. Egyre görcsösebben akarom az egészet, egyre jobban kívánom a közeledésüket, a szexet.

Mások hogy élik meg ezt?

2011. júl. 5. 14:02
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

A legrosszabb hogy el se tudnám képzelni hogy ki járna velem, még senkin se láttam hogy tetszenék neki.

Általában gépezéssel és sportolással kötöm le magam.

2011. júl. 5. 18:10
 22/34 A kérdező kommentje:
A sportolás egy plusz pont pedig csajoknál :D
2011. júl. 5. 18:18
 23/34 anonim ***** válasza:
Sportolás ??? Hát az egyáltalán nem biztos. Profin atletizálok, és nagyon kidolgozott arányos testem van, ennek ellenére eddig egyetlen barátnőm sem volt, pedig már 24 vagyok... A sportos testalkat bőven kevés egy kapcsolathoz, ezt elhiheted nekem...
2011. júl. 5. 18:41
 24/34 anonim ***** válasza:
Ja, mert lóvé is kell.
2011. júl. 5. 18:43
 25/34 anonim ***** válasza:

Gyakran rám jön a vágy és a hiányérzet hogy valami még kellene,ekkor rosszul viselem.

Viszont úgy látom elég sokan vagyunk ezzel így lányok fiúk vegyesen,legalábbis sokan írják.

Meglátásom szerint kellene egy oldal,egy közösséget alkotni ahol kizárólag ezekkel a személyekkel ezekkel a helyzetekről lehetne beszélni egymás között.

Nem zárom ki hogy ismeretségek,barátságok,kapcsolatok alakulnának ki.

Van is egy hasonló oldal de nem tehetem itt közre mert kizárnak.

2011. júl. 5. 18:50
 26/34 anonim ***** válasza:
Én nem öleltem/csókoltam meg még lányt, pedig már 28 vagyok :(
2011. júl. 5. 19:19
 27/34 anonim ***** válasza:

Van ilyen oldal ? Ne már...

És priviben megírod ?

2011. júl. 5. 19:41
 28/34 anonim ***** válasza:
Nekem is megírhatnád.
2011. júl. 5. 19:44
 29/34 A kérdező kommentje:

Halkan megjegyzem erre én is kíváncsi lennék.

A sportoló srác, hát nem tudom én nekem közel sincs izmos test alkatom vagy bármi közöm a sporthoz de ha te így látod én meg úgy akkor mi a jó? :P

2011. júl. 5. 20:04
 30/34 anonim ***** válasza:
Hát valószínű, hogy a lányok nem csak a sportosság miatt buknak a sportos pasikra. Az önmagában nem elég... Vagyis kevés akkor, ha egyéb lényeges tulajdonságok (azt nem tudom, hogy pontosan mik) nincsenek meg. Azt is mondhatnám, hogy a sportos testalkat sok esetben szükséges de nem elégséges feltétele annak, hogy valaki barátnőt szerezzen..
2011. júl. 5. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!