Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mi van? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szval. Az van, hogy van egy barátnőm, akinek tetszett egy fiú, aki am osztálytársa. De a fiúnak ő nem jött be, ezér a csaj kb 2 év után azt mondta h ok, továbblép. Én kb 1 éve lettem jóba a csajjal. Egyszer nagyon összeveszett ezzel a fiúval valami hülyeségen, és Én beszéltem a sráccal, mert zavart, hogy (szavakkal) bántja a bnőmet.

Attól a beszélgetéstől kezdve elég jóba lettünk, de csak mint haver.Azonban a barátnőm, aki elvileg! már továbblépett ezen a fiún, mondta, hogy (mivel neki eza srác a legjobb haverja) elmondta neki a srác h Én tetszek neki. Pf, mondom.. hát oké, mit csináljak vele... nem tudok mit csinálni. Hagytam az egészet. Pár nap múlva összefutottam a sráccal, és azután még elég sokszor, ugyanis egymás mellett van a sulink és sokat dumáltunk. Minden nap elkezdtünk beszélni msn-en, facebookon stb. nah most ez zavarja a bnőmet, látom rajta, de amikor rákérdezek, azt mondja h ő már továbblépett. De mindig megemlíti, hogy bezzeg én bejövök a srácnak. És a helyzet az, hogy én pedig asszem eléggé belezugtam ebbe a srácba...:$

Na most, én gondolkozás nélkül járnék a sráccal, de félek h a barátnőmnek ez rosszul esne. és nem akarok feladni egy barátságot... azonban ezt a srácot is szeretem :/

Mit csináljak? :( Sürgős lenne...

Nemet és kort is írjatok lécci ha nem gond. :)

Előre is köszi am 14L és a fiu is 14.

2011. júl. 3. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
olvass el néhány lányregényt, aztán meglátod hogy ott hogy oldódott meg az ilyesmi problematika. úgyis mindnek hepiend a vége :) és az is biztos hogy minden lányregényben felvetődik ez a probléma
2011. júl. 3. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
19 éves srác voltom miatt nem tudok jobb tanácsot adni. számomra evidens hogy nem kezdek olyan lánnyal akibe egy jóbarátom akár csak szerelmes is volt. (sajnos az egyik barátomnak egy annyira nem szent és sérthetetlen dolog)
2011. júl. 3. 18:40
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat... hát akk valszeg inkább hagyom ezt a srácot... :/
2011. júl. 3. 18:45
 4/7 A kérdező kommentje:
jah és első válaszoló: mielőtt azt hinnéd, hogy kitaláltam, sajnos nem... de bár ne lenne igaz. :/ :)
2011. júl. 3. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért ezt megbeszélhetnéd a barátnőddel, mert, ha igazán jó barát, akkor megérti. Ha nem érti meg, az nem azt jelenti, h nem igazi barát, de lehet, h ha beszélsz vele akkor jobb belátásra bírod. 14/L
2011. júl. 3. 20:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát már emlitettem neki a dolgot... erre azt reagálta h: ok, engem nem zavar. de olyan flegmán...

és ezt mondja mindig, de közbe látom rajta, hogy nagyon is zavarja, hogy ő nemjön be a srácnak én meg igen. :/

2011. júl. 3. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor vedd rá a srácot, h adja elő a csajnak, h volt idő, amikor tetszett neki, de azt gondolta, h úgy sem jönne össze, úgyhogy elfelejtette. Nem biztos, h beveszi a barátnőd, persze, ha a srác elég jól csinálja, akk lehet, de az sem biztos, h ez jó ötlet.
2011. júl. 3. 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!