Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik, már elég régóta ismerem, nem az osztálytársam, táncon szoktunk találkozni egy héten egyszer.Csak pár feltűnő dolgot csinált. Bejelöltem ismerősnek facebookon. Nem írt rám egyáltalán. Aztán egy pár hónap múlva elhívott hogy találkozzunk. Váratlanul ért a kérdés, nem tudtam hogy mit csináljak.Azóta nem beszéltünk és nem is találkoztunk...Mit csináljak?? :S

15/L

2011. júl. 1. 22:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
két nap múlva 16/L és a fiú egy évvel idősebb
2011. júl. 1. 22:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem mentél vele találkozni?
2011. júl. 1. 22:52
 3/12 A kérdező kommentje:
végül nem. de nem mondtam neki konkrét választ.
2011. júl. 1. 22:56
 4/12 A kérdező kommentje:
további ötletek? :SS
2011. júl. 1. 23:48
 5/12 anonim ***** válasza:
javaslom, hogy amikor legközelebb alkalmad nyílik rá, kezdj el vele beszélgetni. 'héé, milyen régen nem beszéltünk, mi újság van veled? hogyvagy?' stb. nyilván oka van, hogy megkérdezte, találkoztok-e. ebből érezné, hogy érdekel téged. mellesleg nem a facebook jelenti a világot, nem ott kell érvényesülni. :)
2011. júl. 2. 01:36
 6/12 A kérdező kommentje:

persze tudom nem vagyok fent egész nap csak max egy fél órát.:DD

és köszi a választ.:)

2011. júl. 2. 10:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Most neked kéne elhívnod valahová, mert (jogosan) azt hiheti, h csak hülyítetted.
2011. júl. 3. 20:41
 8/12 anonim válasza:
Ha érzel iránta valamit, akkor hívd el. A fiú még örülni is fog neki.
2011. júl. 3. 20:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet h csak nem mer rád írni, azt akarja h te írj rá... ha bejön neked menj el vele! 15/F
2011. júl. 3. 21:29
 10/12 anonim ***** válasza:

tudod milyen rosszazm, ha 1 lány azt mondja 'lehet'

és nem történik semmi utána?!

borzasztóan érzem magam, menj el vele, ha neked is teccik, ha nem adj neki 1 esélyt

2011. júl. 4. 14:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!