Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mit néztek meg először egy pasiban?
Figyelt kérdés
Én (mint férfi) egy csinos nönek először a fenekét nézem meg, majd lábak, végül mell, majd arc.
Ez a sorrend mindenkinél más és más, de most nem erre vagyok kíváncsi.
Hanem arra, hogy a nők mit néznek meg először egy pasiban???
2009. márc. 27. 11:40
21/28 anonim válasza:
Először az IQ-ját,aztán a kezét (ha szutykos a körme akkor annyi)
22/28 anonim válasza:
Először az arcát azon belül a szemét aztán a száját majd jöhet a popsi..:) tévhit hogy csak a pasik szeretik nézegetni a fenekeket szal gyúrjatok popsira fiúk mert szigorúan pontozva lesz!!I)
23/28 anonim válasza:
Én...nem is tudom, először úgy az egész pasit, majd a szem és száj, a mosolyát, de az ápoltság nagyon fontos! Utána a haj, ruha, és ha az rövid akkor lábak és FELSŐTEST!!!!!!
:-)
24/28 anonim válasza:
messziről hogy mekkora darabb és meges e!közelről ápoltság fogát és a cipőjét!!!ha nem illik a cipője a nadrágjához akkor az már régen rossz!!szemétbe vele!!!*
25/28 anonim válasza:
a szemét,tapasztalataim szerint a tekintetből lehet a legtöbbet olvasni,valamint a kezét. nem tudni mitől,de vhogy ha egy srácnak tetszik a kézfeje,akkor az már nyert ügy. rám vhogy nagyon tud hatni :D
27/28 anonim válasza:
Haj, szem, fej, test, ruházat, MINDEN!!!!!!!!!!!
28/28 anonim válasza:
1. arc (0.25 másodperc alatt) megnézem szemet, fület, mindent.) :D
2. mell
3. fenék
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!