Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti mit néztek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti mit néztek meg először egy pasiban?

Figyelt kérdés

Én (mint férfi) egy csinos nönek először a fenekét nézem meg, majd lábak, végül mell, majd arc.

Ez a sorrend mindenkinél más és más, de most nem erre vagyok kíváncsi.

Hanem arra, hogy a nők mit néznek meg először egy pasiban???

2009. márc. 27. 11:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Először az IQ-ját,aztán a kezét (ha szutykos a körme akkor annyi)
2009. márc. 28. 17:11
 22/28 anonim ***** válasza:
Először az arcát azon belül a szemét aztán a száját majd jöhet a popsi..:) tévhit hogy csak a pasik szeretik nézegetni a fenekeket szal gyúrjatok popsira fiúk mert szigorúan pontozva lesz!!I)
2009. márc. 28. 18:21
 23/28 anonim ***** válasza:

Én...nem is tudom, először úgy az egész pasit, majd a szem és száj, a mosolyát, de az ápoltság nagyon fontos! Utána a haj, ruha, és ha az rövid akkor lábak és FELSŐTEST!!!!!!

:-)

2009. márc. 28. 19:26
 24/28 anonim ***** válasza:
messziről hogy mekkora darabb és meges e!közelről ápoltság fogát és a cipőjét!!!ha nem illik a cipője a nadrágjához akkor az már régen rossz!!szemétbe vele!!!*
2009. ápr. 10. 15:50
 25/28 anonim ***** válasza:
a szemét,tapasztalataim szerint a tekintetből lehet a legtöbbet olvasni,valamint a kezét. nem tudni mitől,de vhogy ha egy srácnak tetszik a kézfeje,akkor az már nyert ügy. rám vhogy nagyon tud hatni :D
2009. ápr. 12. 12:36
 26/28 anonim ***** válasza:
Legelőször a haját.:)
2009. máj. 9. 23:08
 27/28 anonim ***** válasza:
Haj, szem, fej, test, ruházat, MINDEN!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 8. 19:12
 28/28 anonim ***** válasza:

1. arc (0.25 másodperc alatt) megnézem szemet, fület, mindent.) :D

2. mell

3. fenék

19/F

2012. nov. 8. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!