Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti mit néztek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti mit néztek meg először egy pasiban?

Figyelt kérdés

Én (mint férfi) egy csinos nönek először a fenekét nézem meg, majd lábak, végül mell, majd arc.

Ez a sorrend mindenkinél más és más, de most nem erre vagyok kíváncsi.

Hanem arra, hogy a nők mit néznek meg először egy pasiban???

2009. márc. 27. 11:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ha közel van, a száját, szemét, arcát. Ha messzebb, akkor legelőször az összképet! utána megyek közelebb. :)
2009. márc. 27. 13:53
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Arc,azon belül először a száját és a szemét (érdekes az orra nem érdekel), majd a kezeit és a cipőjét. Ja és a haját, de persze az összhatás a lényeg.
2009. márc. 27. 14:02
 13/28 anonim ***** válasza:

Először ránézek,és ha valami van benne,amit érdemes tovább boncolgatni,akkor a szeme,arca,testalkata.

Aztán ha az első néhány mondaton túl jutunk,és van alkalmam bevizsgálni,akkor a fenekét is meg szoktam nézni:):):)

2009. márc. 27. 14:26
 14/28 anonim ***** válasza:
13:46 -> igazad van! :P
2009. márc. 27. 15:36
 15/28 anonim ***** válasza:

Hát ha csak kívülről látom (Mert nem tudok beleszeretni egy pasiba úgy, hogy az IQ-ja mondjuk 100-zal alacsonyabb az enyémnél, vagy láncdohányos, stb.) Akkor először az arcának az összképét (Nem külön a szemét, meg ilyesmik... Én a kedves, fiatalos arcú pasikat szeretem :D)és a testalkatát... Nem kell feltétlenül izmosnak lennie, de egy elhzott pali sem tud túl szexi lenni... Utána a száját (Benne benne van az ajka is, és a fogai... Többé-kevésbé azért egyenes legyen, és ne legyenek kávésárgák meg hasonlók a fogai) Ugyanis azt kell csókolni, ugyhogy az sem mindegy. Aztán a szemeit (Ez nem a színt jelenti...) utána ha van rá alkalom (mondjuk strandon) akkor a pociját, és végül néha a fenekét...

Most nincs kedvem az egészet eggyel hátrébb sorolni, de az első 3 szempontban van a haja is :D Nekem az is fontos. Szóval a legérdekesebb a feje :D

2009. márc. 27. 16:08
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
A szemeit, aztán a száját. De mióta van párom, nem igazán tudnak lekötni más pasik. Még megnézésre sem. Ez baj? :P :D
2009. márc. 27. 16:52
 17/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. márc. 27. 18:27
 18/28 anonim ***** válasza:
Arc [az összhatás a lényeg], haj és testalkat. Én valamiért nem szoktam a pasik fenekét nézegetni, nálam az annyira nem fontos szempont, inkább az, hogy helyes arca legyen:)
2009. márc. 27. 21:08
 19/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha semben jön akor az arcát a szemét ha hátal van akor a segét:)

Reper fiuk e téren hátrányban mint egy cső nacis...

2009. márc. 27. 23:42
 20/28 anonim ***** válasza:
Előszőr az IQ-ját,aztán a kezét (ha szutykos a körme akkor onnantól már nem érdekel)
2009. márc. 28. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!