Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mit néztek meg először egy pasiban?
Figyelt kérdés
Én (mint férfi) egy csinos nönek először a fenekét nézem meg, majd lábak, végül mell, majd arc.
Ez a sorrend mindenkinél más és más, de most nem erre vagyok kíváncsi.
Hanem arra, hogy a nők mit néznek meg először egy pasiban???
2009. márc. 27. 11:40
1/28 anonim válasza:
Először egy pasin?Hm úgy egészbe az egész pasit, alakját, arcát, ruháját(mivel az öltözködése sok mindent elárul a férfiről) + a szemeit, ahogy rám néz, és a mosolyát.
2/28 anonim válasza:
Én legelőször a szemeit! Utána a fenekét, majd mind jöhet a többi. De mindenképp a szem az első. Abból sok mindent meg lehet tudni!
3/28 anonim válasza:
Ez fura, nekem a szem szinte semmit nem árul el, inkáb az öltözködés, a hajviselet, testalkat.
4/28 anonim válasza:
Elöször a szemeit, es a kezet. A szeme szamomra nagyon sokat elarul. En hiszek abban, hogy a sze a lelek tükre. A kezeit nem tudom miert, de szinte mindig az elsök közt van amit megnezek. Aztan jöhet minden mas, es itt nem a fenekere gondolok. Persze mindez semmit sem szamit, ha nincs közös temank, vagy ha arogans, bekepzelt egy pasi. Azokat nagyon nem szeressem.
6/28 anonim válasza:
arc (szem,száj,fogai,haj),ruházat (főleg cipő),testalkat.
7/28 anonim válasza:
Pasi vagyok, és jól végigmérem, ha jó csajjal van, akkor letudom-e ütni és elcsábítani a csaját...
8/28 anonim válasza:
én mindig a szemeit először majd az arc,abban el is tudok merülni sokáig,aztá nemtom mirt,de egyből ösztönösen lentre kerül a tekintetemXD
9/28 anonim válasza:
a máját és a tüdejét.. hogy kiderüljön cigizik-e, és iszik-e
mielőtt akárki lepontozna, olvassátok még át minimum hússzor a kérdést, és rájöttök, hogy jó választ adtam :)
szép napot, jó nyelvtanórákat!
10/28 anonim válasza:
Szemét, haját, ruháit, arcát, legvégül az összképet. A szem szerintem is sok mindent elárul, mert a szem a lélek tükre. És kifejezetten tetszik, ha egy pasinak szép szeme van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!