Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti egy pasiban azt nézitek meg először általában, hogy mennyire magabiztos?
nem , de eléggé meghátrálnak szerintem a lányok, ha egy olyan papucs fajtával találkoznak,de van aki ezt szereti
és nem mindegy, hogy mennyire hiányzik belőled
Engem kifejezetten taszítanak az olyan fiúk, akikről messziről látszik mennyire el vannak telve maguktól. Inkább egy helyes, kedves, félénkebb srác, mint valami nagypofájú egoista macsó.
L/16
én szeretem a magabiztos fiúkat, főleg ha üzletember az illető(y)
(a közösségi oldalakon fellelhető magabiztos műmájerektől viszont a hideg kiráz.)
19N
A magabiztosság a legtöbb esetben csak egy felvett szerep, mert "bejön". Azonban messze nem mindegy, hogy milyen lányoknál jön be. Általánosságként mondhatom, hogy azokra a lányokra nem érdemes időt pazarolni, akiknél a magabiztosság a mérce.
El kell tudnod dönteni magadban, hogy szeretetre, vagy szexre van-e szükséged. Ennek megfelelően kell választani. Amennyiben szex-re van szükséged, akkor úgyis csak az számít, mennyi pénzed van, amit a lányokra költhetsz.
Kivétel persze, ha véletlenül pont az aktuális férfi ideálnak felel meg a külsőd, de akkor nem írtál volna ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!