Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már nagyon szeretnék egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nagyon szeretnék egy pasit, de sehogy sem jön össze. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bárkivel megismerkedek eleinte jól elvagyunk de utánna már nem érdekel többé és vége is. 16/L
2011. jún. 30. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Szőke vagy?
2011. jún. 30. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Vörös?
2011. jún. 30. 17:22
 3/6 A kérdező kommentje:
barna
2011. júl. 1. 00:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Rövid haj?
2011. júl. 1. 00:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi a franc köze van a hajának a pasizáshoz?!

Amúgy meg én ugyanígy vagyok ezzel, de elhatároztam, hogy bár otthon-ülős típus vagyok, ezentúl több helyre járok el haverokkal, mindig áplt leszek és nem görcsölök folyamatosan azon, hogy szerezzek magamnak egy barátot.

Egy fura, de nekem bevált tipp: Amikor optimistább kedvedben vagy, írd fel egy lapra az elhatározásaid részletesen és mikor máskor depisebben előveszed, autómatikusan fellelkesít! :)

2011. júl. 1. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Irj PM-et.

16F+

2011. júl. 8. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!