Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés "cuki" típusú lány (lent le van írva, hogy mit értek ez alatt), és fiútársaimtól kérdezem, hogy miért ilyen keveseteknek jön be?
Figyelt kérdés
Cuki lány alatt azt értem, hogy picike, aranyos arcú, és gyönyörű. Tehát nem az a "nagymellű, nagyseggű, bombázó szexistennő", hanem kis aranyos. Ránézel, és nem az az első gondolatod, hogy dugnám, hanem hogy "jaj de édes *.*, jól megszeretgetném" :D2011. jún. 30. 02:03
41/50 A kérdező kommentje:
Az nem cuki, hanem pufi.
2011. júl. 4. 23:44
42/50 anonim válasza:
Hát, az 59% százalékos vagyok ismét. és én voltam az is, aki írta a 70kilós hozzászólást is. igen, 70 kiló volt, legalábbis ő azt mondta magáról, hogy annyi ( gondolom nem felfelé kerekített).
éééérdekes. előbb még az arc meg a szem számított, most meg hirtelen pufi lett ?:D
na ki az aki nem érti a dolgokat? olvasd el jobban a válaszom, és majd rájössz, mit miért írtam.
43/50 anonim válasza:
A cuki csajok is ugyanugy vonzoak tudnak lenni, mint a fent emlitett szexistenno, es ez nem egyfajta csoportositas, csak ez a legkonyebb ut a kerdes feltevesehez.
44/50 anonim válasza:
"még se kell a kutyának sem. igaz h van barátja,"
Ez ellentmondás.
45/50 anonim válasza:
am nemtom hany eves a kerdezo, de nagyban fugg a dolog ettol is. (14 evesen nembiztos hogy engedni fogja magat a csaj) A fiatalabbaknak jobban bejonnek a cute csajok
46/50 anonim válasza:
volt barátja, de az is egy szinten van vele. lényeg, állandó féltékenykedés rám, pedig én nem is vagyok cuki...:D
48/50 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok.
2011. júl. 5. 12:52
49/50 hümi válasza:
jaa szóval a magasak már nem is lehetnek cukik?! hát jóó. :( :D
50/50 anonim válasza:
Nekem is az ilyenek jönnek be...:$
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!