Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés "cuki" típusú lány (lent le van írva, hogy mit értek ez alatt), és fiútársaimtól kérdezem, hogy miért ilyen keveseteknek jön be?
Nekem Alice jutott eszembe a Twilight-ból :) Ő bejönne?
07.01 01:10:^^
Írj ^^ :D
Sajnos én is ebbe a típusba tartozom, ráadásul sokan 15-16-nak néznek (ez itt a gyk-n is tisztán kiderült).
Az egyik hozzászólónak kivételesen igaza van. Nem lehet "normálisan" szeretkezni velem, mert irtóra érzékeny vagyok. Vékonyka, hajlékony, nyitott új dolgokra. Viszont nem lehet jó erösen megd.gni, mert kiugrom az ablakon úgy fáj. Szóval ez nagy hátrány az "igazi" nökkel szemben :((
23/N
23/N-nek:
Engem fiúként az érdekel, hogy a lánynak jó legyen...nem lehet megd.ugni erősen...és? Máshogy viszont jó neked. Túl érzékeny vagy...igen, nagyon kell vigyázni...fő a figyelmesség! Szerintem ezek megoldhatóak...amelyik fiúnak ez akadály, az egész kapcsolatot megette a fene.
Ti vagytok a legjobbak úgyhogy örülj ennek mint adottság. :)
öÖöÖöÖ... ez elég bunkó volt...mármint a kérdés...mert pl én 175cm-er vagyok és 75 kg..és 95b-s mellbőséggel...És én nem lehetek cuki????:P
Ez akkora hülyeség...Tudod mit menj el az óvodába csajozni ott találsz "cuki lányokat...
pffff...világtalan...
21/L
nem az a "nagymellű, nagyseggű, bombázó szexistennő", hanem kis aranyos.
nekem nincs nagy mellem.. végre értékeli valaki :D
65%-os akadékoskodó válaszolónak üzenem: el kéne olvasni a kérdést, és ha már meg van, értelmezni kéne...és ha az is megvan, akkor meg válaszolni a kérdésre.
Remélem nem haragszol. Megtisztelnél!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!