Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés "cuki" típusú lány (lent le van írva, hogy mit értek ez alatt), és fiútársaimtól kérdezem, hogy miért ilyen keveseteknek jön be?
És ha valakinek megvan az a pont jó méretű melle meg feneke (tehát nem tehéntőgy), sötét bőrű, nagy sötét göndör hajú, sötét szemű, és ne adj isten sminkeli a szemét(max tus!) MIÉRT nézi mindenki egy kis libának?! :DD lehet, hogy legmélyen ő is cuki!
(igen, én szenvedek ebben a problémában..)
Hát , kedves kérdés feltevője, kicsit kihoztál a sodromból.
Cuki lány alatt azt értem, hogy picike>>> nem szeretem az alacsony embereket,...150 cm, az elég cuki? ha már valaki 170 cm magas, akkor az egy troll? :D
aranyos arcú, és gyönyörű >>> ilyen nyilván csak alacsonyban létezik szerinted.
Tehát nem az a "nagymellű, nagyseggű, bombázó szexistennő"<<< nem mindenki várja egy nőtől h nagymellű, nagyseggű legyen, de egy nő nézzem már ki nőnek, és ne 40 kiló legyen 150 cm-el, meg ártatlan ovis tekintettel, miközben 15-16, stb éves, hanem nézzen ki nőként. az igazi nő nem abból áll amit leírtál, hanem abból, hogy formás. szerinted a pasiknak miért ez tetszik inkább, mint egy gyerekre hasonlító csaj? gondolkozzál csak...
Ránézel, és nem az az első gondolatod, hogy dugnám, hanem hogy "jaj de édes *.*, jól megszeretgetném" :D <<< elég balf*sz vagy, meg a többi pasi is akinek az első gondolata, hogy de megdugnád,...persze, vannak ilyen nők, akikről ez ugrik be, de azért őket is szeretgetnéd.
mert abból, amit leírtál, az látszik, hogy szerinted egy b"szexistennő" már nem is lehet szeretgethető?
hát akkor elmondom, sokkal szivesebben vagyok NŐ, rendesen módon a magam 170 cm-vel és 60 kilójával, szép arccal, "nagy seggel" és formás hosszú lábbal, mint hogy legyek egy ilyen kis semmi ' cukiság". az olyan pasik mint te úgy is mint csúnyák, és max 170 cm-re nőnek.
Agyő :D
jah, és előző vagyok. volt egy barátnőm, 154 cm-el meg 70 kilóval, szép arcúnak mondták szép szemmel, amolyan kis cukinak, mint ahogy te írod, és még se kell a kutyának sem. igaz h van barátja, de sosem nézett rá senki az utcán, engem meg lépten nyomon leállítottak. ő annyira féltékeny volt, sosem bírta elviselni. meg is romlott a barátság részben ezért.
na ennyit a cukiságról!
:D 18 L
59%-osnak (a számok is beszélnek amúgy...) :
Látszik, hogy egy k.urva szót nem értettél abból amit mondtam, mondtunk. Sőt, még bele is magyaráztál 1-2 dolgot.
Nincs veled senkinek baja, csak neked van a pici lányokkal.
Mondtam 1 szóval is, hogy a "nagylányok" ilyenek, vagy olyanok? Mindenbe azt látod ami a legjobban foglalkoztat.
Annak meg, hogy elégedett vagy magaddal, mert formás és szép is vagy, örülök neki.
A lekezelő, felsőbb-rendű stílusodra nem is mondanék semmit.
Gondolkozz mielőtt bántani akarsz valakit...hogy tényleg szükséges e?
Megtisztelnél ha válaszolnál a kérdésre miután elolvasod, és nem ilyen bunkó módon.
Figyelj jobban!
59%, 23:38:
"154 cm-vel és 70 kg-val (!) " Na...na...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!