Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés "cuki" típusú lány (lent le van írva, hogy mit értek ez alatt), és fiútársaimtól kérdezem, hogy miért ilyen keveseteknek jön be?
Nem tudom hány éves lehetsz, de a hozzászólásaidból meg a sok smileyból itélve valószinűleg tizenéves vagy.
Nincs azzal baj, ha egy lány aranyos, de egy felnőtt férfi azért az igazi nőket szereti.És itt most nem a nagy csöcsökről,meg nagy seggről beszélek, de pl számomra egy vonzó nő, egyben aranyos, szép, szexis. Mindezt enélkül, hogy kipakolna mindent a kirakatba..
Igen, tizenéves vagyok, kedves utolsó...de az idősebbeknek sincs tiltva szerintem a smiley. :D
És szerintem fejben kell érett legyen a lány...ha ez megvan, akkor lehet rá mondani, hogy érett...nem azért mert nagy melle van.
Nincs baj a smiley-val, csak fiunak ez pl szerintem egy kicsit tulzás:*.* vagy ^^
Amugy meg én is azt irtam, hogy nem kell nagy mell meg segg, de azért fizikailag valamiért vonzónak kell, hogy találjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!