Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vágynak a lányok tapaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágynak a lányok tapasztaltabb fiúkra, akiknek már sok bnőjük volt?

Figyelt kérdés

Miért menő egy lány számára az, hogyha az adott fiú csajozik?

Kicsit sem rossz ilyenkor, hogy a fiúnak nem ő lenne az első?

Miért baj a tapasztalatlanság és miért nem tudnak úgy hozzá állni a lányok, hogy egyszer neki is meg kell tanulnia és ha vele tanulja meg, akkor egy idő után egy tapasztalatlan fiú is lehet olyan jó, mint a többi kiélt, tapasztalt?

Én fiúként olyan lányt szeretnék, akinek még nem nagyon volt barátja. Nekem se nagyon volt bnőm és tapasztalatlan vagyok. Azt se tudom, hogy kell randizni. De mintha az összes lány azt szeretné, hogy olyan pasija legyen, akinek már sok nője volt és mindent tudnak. És ez annyira rossz érzés.

2011. jún. 29. 18:02
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Kedves kérdező, küldtem privát e-mailt. Olvasd el kérlek :)

16/l

2011. júl. 2. 19:47
 22/22 anonim ***** válasza:

"Beszélsz egy nővel"

16 évesen NŐ :D:D:D"

Meg igazi férfi :)

2011. júl. 3. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!