Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek fiúk azokról a lányokról, akiknek nem nagyon vannak lánybarátaik, de jobbról és balról is fiúk veszik körül?
Én is ilyen típusú csaj vagyok... Sosem szenvedtem pasi hiányban, ami egy idő után idegesítő volt, hiszen nem azért barátkoztam velük, hogy nyomuljak, vagy ők nyomuljanak rám...
21L
Én is igy vok.
A fiúkkal mindég jobban kijöttem.
Nőies nőnek mondank.
De amúgy fiús vok.
Nem birom a túl barbis lányokat...
S idegesit ha avval jöbnnek h jaj betört a körmöm,h fáj a lábuk...
A fiúk bár nem rinyállnak 1 folytában.:)
Nem irigykednek,s nem várják h lecsaphassák a pasid a kezedről...:)
Nekem mindig lany barataim voltak, de sokszor kacsingattam a fiuk fele is, mert nagyon birtam a stilusukat. Probaltam veluk szoba elegyedni, sokszor azon kaptam magam, hogy hirtelen eltavolodtam a lany csapattol akik a padon ultek es hirtelen a fiuk kozott vagyok es fosok a nevetestol. Persze amikor raebredtem, hogy basszus egy csomo fiu kozott ulok, akkor elszegyeltem magam, es vissza mentem a csajokhoz. Feltem, hogy megszolnak, hogy fiuk kozott vagyok es beszelgetek. Az emberek mindig mindenbol a rosszat veszik ki. Pedig csak en szerettem volna veluk beszelgetni meg okorkodni.
Szoval ha nem szolnanak meg, akkor en a fiuk mellet voksolnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!