Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágynak a lányok tapasztaltabb fiúkra, akiknek
már sok bnőjük volt?
Figyelt kérdés
Miért menő egy lány számára az, hogyha az adott fiú csajozik?
Kicsit sem rossz ilyenkor, hogy a fiúnak nem ő lenne az első?
Miért baj a tapasztalatlanság és miért nem tudnak úgy hozzá állni a lányok, hogy egyszer neki is meg kell tanulnia és ha vele tanulja meg, akkor egy idő után egy tapasztalatlan fiú is lehet olyan jó, mint a többi kiélt, tapasztalt?
Én fiúként olyan lányt szeretnék, akinek még nem nagyon volt barátja. Nekem se nagyon volt bnőm és tapasztalatlan vagyok. Azt se tudom, hogy kell randizni. De mintha az összes lány azt szeretné, hogy olyan pasija legyen, akinek már sok nője volt és mindent tudnak. És ez annyira rossz érzés.
Szia :) te hányéves vagy? :O Hidd el a lányok a tapasztalatlan fiúkat szeretik mert akk játszhatják a "tanárnénit" :D
2011. jún. 29. 18:11
2/22 anonim válasza:
Ez nem mindenkire vonatkozik, én pl: örülök, hogy a barátomnak én voltam a második az életében, akivel lefeküdt.
2011. jún. 29. 18:12
3/22 A kérdező kommentje:
20f vagyok
2011. jún. 29. 18:25
4/22 anonim válasza:
Mi a párommal egymással veszítettük el a szüzességünk :) Remélem nem kerül rá sor, de ha újra párt kéne választanom, akkor a tapasztalatlanok előnyben vannak. Undorodom a sok szexpartnerrel rendelkező férfiaktól. Viszont arra vigyáznék, hogy ne én legyek neki az első, mert sajnos nálunk ez egy életre problémaforrás marad, hogy ő kíváncsi lenne más lányokkal a szexre. Reméljük a szerelem győz, és elvisel ennyi hibát, ha cserében van egy szerető társa.
2011. jún. 29. 18:27
5/22 anonim válasza:
Utolsónál a pont. Nekem a mostani párom a második komoly barátom, és a második, akivel lefeküdtem, viszont neki én vagyok az első, nekem Ő az igazi, de félek, hogy egyszer majd rájön, hogy valamit még elmulasztott. Szerintem ez szól a tapasztaltabb férfiak mellett, hogy reméli a lány, hogy az a pasi már mindent kipróbált, és mellette majd lenyugszik. Ettől függetlenül én se lennék olyan pasival, aki már nagyon sok más nőhöz is hozzámért előtte. Furcsa és frusztráló érzés lenne.
2011. jún. 29. 18:31
6/22 anonim válasza:
Bocsi, *hozzáért
2011. jún. 29. 18:31
7/22 A kérdező kommentje:
utolsó, én is remélem.
Nekem tökéletesen megfelelne, ha csak egy lánnyal szexelnék életem során (és nem is kéne több), de attól tartok, hogy a lányok nem érnék be egy fiúval, főleg olyan fiúval aki csak egy lánnyal akar lenni.
2011. jún. 29. 18:32
8/22 A kérdező kommentje:
18:27-nek ment, amikor "utolsónak címeztem"
2011. jún. 29. 18:32
9/22 anonim válasza:
Azért az ún. tapasztaltabb fiúkat részesítik előnyben a lányok, mert akkor kevesebb az esély arra, h vmi hiba lesz. :) Nekem pl személy szerint semmi bajom a tapasztalatlanabb fiúkkal - ahogy azokkal sincs, akiknek már sok nővel volt dolguk - de ettől függetlenül ne szorongj. Légy nyitott mindenki felé, ismerkedj...mi az, h nem tudsz randizni? :D Nem tudsz sétálni egy lánnyal, meghívni egy fagyira és nevetgélni vele? :D
2011. jún. 29. 18:36
10/22 anonim válasza:
Ha jól választasz, beérné :) Nekem pl. tökéletes lenne a párom egész életen át, így csak abban reménykedem, hogy alább fog hagyni a kíváncsisága, és végérvényesen engem választ. Nem hiszek ebben az "éld ki magad, d*gj minél több emberrel" felfogással. De persze ez az én véleményem, szerencsére nem vagyok vele egyedül :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!