Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tanacsokat szeretnek kerni,...

Tanacsokat szeretnek kerni, tapasztaltabb noktol akiknek mar van gyerekuk, hogy miket kene csinalnom, hogy nekem is ossze jojon a baba, a tortenetem lentebb?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Az a problemam lenne, hogy lassan harom eve probalkozunk a parommal, hogy ossze jojon az elso babank. Sajnos nem igazan akar ossze jonni, az orvosok lassan le is mondtak rolam.Ebben a mult honapban a menszeszem utan 3-om nappal voltam a parommal.Aztan kb.ra egy hetre volt a peteeresem, de a ferjem sajnos atuttazoban volt az Eu-ban, tehat nem tudtunk ketnaponta egyutt lenni, hanem majd csak a pe.utan 4-5 nappal. Es akkor sem sikerult, hogy vegig vigyuk az aktus mert kerestek telefonon stb stb..A tegnap kellet volna megjonnie a menstruaciomnak, az este megvizsgaltam a mehszaj-t es kemeny zartnak tunt. Mikor kene teszteljek? Ma pedig delutan a bugyimon valami olyan nyulos vizes feheres tojasos folyasom volt mint peteereskor szokott! Ez mit akart jelenteni? Valaki hasonlo helyzetben volt e mar?? 27/l
2009. jún. 11. 15:53
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsanat elirtam! "A mult honapban" A menszeszem 13-an jott meg es 17-en ert vegett!
2009. jún. 11. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt ennyiből sajnos nem lehet megmondani, de már tesztelhetsz, mivel meg kellett volna jönnie és így tuti, ki fogja mutatni, ha terhes vagy! Ennyiből el nem lehet dönteni, hogy az vagy-e. Én is már akkor éreztem, hogy terhes vagyok, mikor meg kellett volna jönnie. Sok sikert kívánok nektek!
2009. jún. 11. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk ezek segítettek: ittam a palástfű, málnalevél, cickafarkfű teákat naponta 2 csészével, felváltva, vagy keverve. (ezek segítik a peteérést, és erősítik a méhet). A párom minden nap ette a lícium gyümölcsöt (csak bioboltban kapható!), az egészségessé, gyorssá tette, és megsokszorozta a spermamennyiségét. Ezen kívül ajánlom még a maca vibe tablettát, hasonló tulajdonságokkal bír, mint a lícium. Ha ezeket mind betartod, biztos, hoyg hamar jön a baba! Nagyon drukkolok!
2009. jún. 11. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, elfelejtettem valamit: méhpempő kapszula! Szintén nagyon jó Neked! ;)
2009. jún. 11. 16:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a jotanacsokat!
2009. jún. 11. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!