Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vágynak a lányok tapaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágynak a lányok tapasztaltabb fiúkra, akiknek már sok bnőjük volt?

Figyelt kérdés

Miért menő egy lány számára az, hogyha az adott fiú csajozik?

Kicsit sem rossz ilyenkor, hogy a fiúnak nem ő lenne az első?

Miért baj a tapasztalatlanság és miért nem tudnak úgy hozzá állni a lányok, hogy egyszer neki is meg kell tanulnia és ha vele tanulja meg, akkor egy idő után egy tapasztalatlan fiú is lehet olyan jó, mint a többi kiélt, tapasztalt?

Én fiúként olyan lányt szeretnék, akinek még nem nagyon volt barátja. Nekem se nagyon volt bnőm és tapasztalatlan vagyok. Azt se tudom, hogy kell randizni. De mintha az összes lány azt szeretné, hogy olyan pasija legyen, akinek már sok nője volt és mindent tudnak. És ez annyira rossz érzés.

2011. jún. 29. 18:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én talán azért, mert eleve az idősebb pasik jönnek be, ezzel pedig együtt jár a "tapasztaltabb" jelző is. Leginkább 5-10 év plusz, a velem egy idős srácok nem fognak meg, pedig az lenne a jó, tudom. :)

22/L

2011. jún. 29. 19:31
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom a tapasztalatlan pasikkal, de azért szerethetik a csajok a tapasztaltakat, mert akk a kapcsolatban a pasik irányítanak .....én erre tippelek, egyébként én is tapasztalatlan vagyok még.. szóval szerintem a tapasztalatlan-tapasztalatlan páros a legjobb.....
2011. jún. 29. 20:12
 13/22 anonim ***** válasza:
52%

Azért mert hülyék.

Elvárják, hogy az adott pasi legyen elképesztő az ágyban és tapasztalt, de azért azt a tapasztalatot ne vele szerezze már meg. Arra egyik sem gondol, hogy annak a szerencsétlennek is el kell kezdenie valamikor. Na de persze sok korábbi nője se legyen már, mert akkor megbízhatatlan.

Ők meg csak hátradőlnek, szétteszik a lábukat és részükről ennyi.

2011. jún. 29. 21:27
 14/22 anonim ***** válasza:
15/L, nem volt még barátom. Nálam előny lenne, ha a fiúnak ugyan úgy nem lenne tapasztalata, mint nekem. Szerintem egy tapasztalatlan lány stresszel azon, hogy nem felel meg a párjának, mert hogy ő még olyan ügyetlen, nem tudja mit hogyan kéne. Azok, akik meg már több kapcsolatban voltak, nem vágynak a "kezdőkre" (tapasztalt lány, kezdő fiú felállásnál, fordítva elég gyakori). Legalábbis én így vettem észre. Aztán lehet, hogy tévedek, kitudja:D
2011. jún. 29. 23:45
 15/22 anonim ***** válasza:
mert a tapasztalt fiúk tudnak irányítani, pontosan azért mert már tudják mi kell a nőknek, és hogy sokszor csak kéretjük magunkat, pedig ugyanúgy akarjuk :D
2011. júl. 2. 00:35
 16/22 anonim ***** válasza:

Én tapasztalatlant és határozottat szeretnék :). Nekem nem kéne egy falu bikája típus. Esélye sincs az ilyeneknek, mert az életterünk is más szerencsére...

20/l

2011. júl. 2. 02:37
 17/22 anonim ***** válasza:

Én tapasztalatlan vagyok, ez eddig kizáró ok volt, sokan ez miatt dobtak

21f

2011. júl. 2. 03:40
 18/22 anonim ***** válasza:

02.37

Tapasztalatlan és határozott egyszerre? Érdekes párosítás lenne.

2011. júl. 2. 08:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem a tapasztalaton van a "hangsúly".

Egyszerűen legyél magabiztosabb, tökösebb, bátrabb!

Ne legyél unalmas!

Ne játsz jófiút!

Nem értem minek ez annyira túldramatizálni

Beszélsz egy nővel, ő ad neked, jeleket, hogy mit kell csinálnod, ha nem jössz be neki, ugrasz a másik hölgyre?

Ez a férfiak "előnye"?

Vagy az jobban hangzik, van egy szép lány, és egy csoport lúzer ostromolja, és hmm ne adj isten neki azok közül kell választania.

Igaz, hogy a férfinak megkel dolgoznia egy lányért, de csak könnyebb előkaparnia makkot, mint várni a jószerencsét?

16F

2011. júl. 2. 14:08
 20/22 anonim ***** válasza:

"Beszélsz egy nővel"

16 évesen NŐ :D:D:D

2011. júl. 2. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!