Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol rontom el mindig?
Lehet túl gyorsan nyomulsz rá, engem is zavarna, főleg ha egy idegen pasi írna rám, akit még látásból sem ismerek.
Képet nekem is küldhetsz, mert azért az fura, ha jól nézel ki, sok csaj szerintem kapna az alkalmon.:P
21/L
Ezzel a "barátokkal minden könnyebb" azért vitatkoznék. Akit a barátomnak képzelek és elmegyek velük szórakozni, meg csajozni, és ők 15 perc után részegek, majd elcseszik az ismerkedésed egy csajjal akkor inkább nehezitik mint könnyitik a helyzetet.
Kérdezőnek:
Neten ismerkedni nehéz, mert ugye nincs semmi kontakt a másikkal. Látás, hallás, hanglejtés, szemkontakt, érintések hiánya, mosoly. E nélkül pedig olyan mint bekötött szemmel célba dobni, úgy hogy még meg is forgatnak előtte.
Ajánlatos mindent amit írj a csaj vagy jelez smileykkal ésszerűen és fenntartásokkal kezelni, amg ennek face to face formáját nem adja.
Ahhoz hogy találkozói eljuss kell egy bizalmi szint, ami nem fog 1 óra altt kialakulni. Erre még az is rátesz hogy a csajt se ismered, szóval lehet hogy egyedül ír és tényleg pasit akar, lehet a barátnőivel hülyül és ugrat téged, lehet a pasija nincs otthon és unatkozik és téged hülyít. Azt meg hagyjuk hogy iwien nincs kapcsolatban az = hogy a valóságban sincs senkije.
Valaki előbb csapja neki a szelet mint te, több mint való előtérbe helyezi mert jobban ismeri.
Szóval bizalmat kell benne éreztetni, ez pedig csak beszélgetéssel megy. Ha nem az a jól megszolott, hi-hi-izu-hol lex-korod körökkel indítasz hanem egyedi vagy és kreatív, kíváncsi a véleményére, hagyod beszéltetni, titokzatos de néha adod a jelét hogy nem hülyíted akkor ez megkönnyíti a helyzetet, de nem pár óra alatt. Szerintem 4-5 napnál előbb felesleges elhívni a csajt, illetve felesleges minden nap pontban 19:00 kor ráírni és elszámoltatni a napjáról. MEg kell várni míg ír e, ad e jelet.
Érdemes több csajjal levelezni, ismerkedni, így nem üt szíven hogyha valaki nem jön el a találkozóra. Ez még nem bűn, ha meg összejöttél valakivel akkor a többinek még lehet mondani hogy bocs, de találtam valakit.
Szerintem elég tolakodó ismeretlenül ráírni valakire iwiw-en. Inkább regisztrálj egy társkeresőn, ott legalább olyanokkal cseveghetsz, akik szintén társat keresnek. Küldjetek egymásnak néhány levelet, hogy az alapdolgok szimpatikusak-e és fotót. Ezután jöhet a tali.
Még ha nem is tartod magad vonzónak, akkor sem érdemes fénykép nélkül keresned, mert egy csomó időt vesztegetsz el azokkal, akiknek nem jössz be. Lehet, hogy fényképpel viszont találsz olyat, akivel kialakul a kölcsönös szimpátia. Ízlések és pofonok. Lehet, hogy valaki pont rád vágyik.
Szerintem érdemes leírni mindent magadról, amit fontosnak tartasz, és amit elvársz leendő társaddal kapcsolatban.
Én így találtam meg a férjem. Beírtam egy társkeresőbe az összes kritériumot, amit elvárok egy pasitól, hátha bejön. Bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!