Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol rontom el mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol rontom el mindig?

Figyelt kérdés
Felveszem a csajt msnre, pár nappal később próbálom elhívni, de akkor mindig van valamilyen ürügye, hogy kerülje a társaságom. Legutóbb az ellenkezőjét csináltam vagyis amelyik nap elkértem a csaj címét még aznap próbáltam elhívni valahová, de összejött egy másik fazonnal. Nem értek semmit. Mit csinálok rosszul?
2011. jún. 29. 15:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hol keresel nőt és hogy?
2011. jún. 29. 15:57
 2/26 A kérdező kommentje:

Iwiwen és csp-n.

Iwiwen úgy, hogy keresek szingli csajokat, ott megnézem a címüket és úgy veszem fel őket.

Csp-n meg ha helyi és bejelöl engem, akkor egyből elkérem tőle a címét.

Idáig stimmel, de utána mindig elrontom.

2011. jún. 29. 16:02
 3/26 szucseni ***** válasza:

Hány éves vagy először is ?

Ha normális keretek között teszed a beszélgetést akkor nem az a gond sztem.. az első lánnyal hmm vele lehet várnod kellett volna még egy kis időt amíg nem mutatja h tetszel neki vagy vmi.. lehet azért utasított vissza vagy nem merte mondani h nem jössz be neki :/

A második lány pedig túl gyors volt.. lerohantad szegényt .. nem hiszem h azért jött össze más fiúval h veled ne kelljen talizni hanem valószínű h neki az a kapcs már alakulóban volt..

2011. jún. 29. 16:02
 4/26 A kérdező kommentje:

22 vagyok. ok? Tudom, hogy gáz vagyok, de felvállalom.

Akkor az, hogy lehet, hogy egy kövér volt osztálytársam szinte az összes csajnak bejött, míg én egynek sem? Pedig csak kicsit vagyok pocakos.

2011. jún. 29. 16:06
 5/26 A kérdező kommentje:
Megjegyzem, hogy ronda sem vagyok. Átlagos vagyok.
2011. jún. 29. 16:07
 6/26 anonim ***** válasza:

Nem elég a külső:)

Küldj képet rólad és róla is.

2011. jún. 29. 16:08
 7/26 A kérdező kommentje:
Kiről küldjek?
2011. jún. 29. 16:09
 8/26 anonim ***** válasza:
Ha a csajt azelőtt nem ismerted márpedig a mondat elejéből arra következtetek mivel akkor szerintem már alapból fenn lenne nálad msn-en,ezért gondolom felveszed a csajt és azután kezdtek el még csak ismerkedni(persze azelőtt biztos beszéltetek már pár szót). HA így van akkor a gond ott lehet, hogy mivel még alig ismer ezért nem biztos, hogy már pár nap után akar veled találkozni. Ha viszont már egy jó ideje ismered a csajt, de csak most lett meg az msn címe lehet, hogy nem tetszel neki vagy külsőleg vagy belsőleg. Vagy lehet, hogy csak simán kerül és inkább keres kifogásokat minthogy elmondja nem akar veled lenni. Vagy tényleg van más dolga.
2011. jún. 29. 16:09
 9/26 anonim ***** válasza:
Magadról és a dagi o. társadról.
2011. jún. 29. 16:10
 10/26 A kérdező kommentje:
Az osztálytársamról nem tudok.
2011. jún. 29. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!