Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol rontom el mindig?
Iwiwen és csp-n.
Iwiwen úgy, hogy keresek szingli csajokat, ott megnézem a címüket és úgy veszem fel őket.
Csp-n meg ha helyi és bejelöl engem, akkor egyből elkérem tőle a címét.
Idáig stimmel, de utána mindig elrontom.
Hány éves vagy először is ?
Ha normális keretek között teszed a beszélgetést akkor nem az a gond sztem.. az első lánnyal hmm vele lehet várnod kellett volna még egy kis időt amíg nem mutatja h tetszel neki vagy vmi.. lehet azért utasított vissza vagy nem merte mondani h nem jössz be neki :/
A második lány pedig túl gyors volt.. lerohantad szegényt .. nem hiszem h azért jött össze más fiúval h veled ne kelljen talizni hanem valószínű h neki az a kapcs már alakulóban volt..
22 vagyok. ok? Tudom, hogy gáz vagyok, de felvállalom.
Akkor az, hogy lehet, hogy egy kövér volt osztálytársam szinte az összes csajnak bejött, míg én egynek sem? Pedig csak kicsit vagyok pocakos.
Nem elég a külső:)
Küldj képet rólad és róla is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!