Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol rontom el mindig?
Kűldj képet magadról!
Amúgy, ha tök átlagos pasi vagy, tényleg nem értem mi a gond...:S
Nyugi van... ne hamarkodd el a csajokkal szemben.. ne rohand le őket meg semmi ismerkedj...
mondjuk nekem ez a bejelöllek és felveszlek h ismerkedjünk..
uhh .. nem tetszik dolog.. mert utálom ha vki bejöl úgy h nem is ismerem eleve ki van csukva h megismerjem..
nem ba**ásból mondom csak én így gondolom...
de remélem lesz majd azért egy kis sikered :))
Szucseni!
De az is baj, ha ismerkedni próbálok. Minél jobban elhúzom az időt, annál kevesebb lesz az esélyem, mert már valaki más nyomul rá. Nem tudom megtalálni a középutat.
Nos, igen. Nem megy a netes csajozás. Pedig máshol nem megy, mert nem tudok és nem merek élőben nyomulni.
Hmmm Hmmm
Hát az gond pedig azt kellene valahogy keresned .. tudod mire gondolok sztem :) h nem is nyomulsz nagyon.. de nem is hanyagolod el :) Meg egy kicsit ha már úgy van hogy látod h lehetne vmi vagy ő is érdeklődik.. akkor várd meg h ő is lépjen vmit.. de ezt se nagyon sokáig.. itt pl arra gondolok h ha fellép msn.re ne te egyből írj h mizu? hogy vagy? hanem várd meg ő írjon meg ilyenek :)
Ez a netes dolog ha nem jön de .. jelek szerint nem nagyon :/ akkor haverok buli... együtt és akk máris könnyebb megközelíteni egy lányt..:)
Remélem tudok segíteni :) Ha van vmi nyugodtan írj..
Ja és egy képet küldesz nekem is :)
Basszus :DDD
Én is szűz vagy, de ez amit a haverjaid csináltak kicsit túlzás...Nem lehet, hogy valami szektába tartoznak??
Ezt sajnálattal hallom mivel a barátokkal minden könnyebb .. :/
Akkor próbáld meg azokat a dolgokat kipróbálni.. amiket tanácsoltam... hátha összejön vmi.. :)
És tudod a fő hogy NE ROHAND LE :)
Szépen nyugisan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!