Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol rontom el mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol rontom el mindig?

Figyelt kérdés
Felveszem a csajt msnre, pár nappal később próbálom elhívni, de akkor mindig van valamilyen ürügye, hogy kerülje a társaságom. Legutóbb az ellenkezőjét csináltam vagyis amelyik nap elkértem a csaj címét még aznap próbáltam elhívni valahová, de összejött egy másik fazonnal. Nem értek semmit. Mit csinálok rosszul?
2011. jún. 29. 15:52
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Na jó, úgy értettem, hogy vadidegen csajt veszek fel. Ő nem ismer engem és én sem őt. Máshogy nem tudom megszerezni a címét, mert alig vagyok emberek társaságában. Csak iwiwen tudok kezdeményezni.
2011. jún. 29. 16:16
 12/26 anonim ***** válasza:

Kűldj képet magadról!

Amúgy, ha tök átlagos pasi vagy, tényleg nem értem mi a gond...:S

2011. jún. 29. 16:17
 13/26 A kérdező kommentje:
Inkább privátban küldenék. De most mennem kell és csak két óra múlva tudok küldeni képet, de csak privátban. Akik kérnek képet rólam, azok írjanak rám priviben.
2011. jún. 29. 16:23
 14/26 szucseni ***** válasza:

Nyugi van... ne hamarkodd el a csajokkal szemben.. ne rohand le őket meg semmi ismerkedj...

mondjuk nekem ez a bejelöllek és felveszlek h ismerkedjünk..

uhh .. nem tetszik dolog.. mert utálom ha vki bejöl úgy h nem is ismerem eleve ki van csukva h megismerjem..

nem ba**ásból mondom csak én így gondolom...

de remélem lesz majd azért egy kis sikered :))

2011. jún. 29. 17:11
 15/26 A kérdező kommentje:
Már el is küldtem a képeket.
2011. jún. 29. 19:10
 16/26 A kérdező kommentje:

Szucseni!

De az is baj, ha ismerkedni próbálok. Minél jobban elhúzom az időt, annál kevesebb lesz az esélyem, mert már valaki más nyomul rá. Nem tudom megtalálni a középutat.

Nos, igen. Nem megy a netes csajozás. Pedig máshol nem megy, mert nem tudok és nem merek élőben nyomulni.

2011. jún. 29. 19:20
 17/26 szucseni ***** válasza:

Hmmm Hmmm

Hát az gond pedig azt kellene valahogy keresned .. tudod mire gondolok sztem :) h nem is nyomulsz nagyon.. de nem is hanyagolod el :) Meg egy kicsit ha már úgy van hogy látod h lehetne vmi vagy ő is érdeklődik.. akkor várd meg h ő is lépjen vmit.. de ezt se nagyon sokáig.. itt pl arra gondolok h ha fellép msn.re ne te egyből írj h mizu? hogy vagy? hanem várd meg ő írjon meg ilyenek :)

Ez a netes dolog ha nem jön de .. jelek szerint nem nagyon :/ akkor haverok buli... együtt és akk máris könnyebb megközelíteni egy lányt..:)

Remélem tudok segíteni :) Ha van vmi nyugodtan írj..

Ja és egy képet küldesz nekem is :)

2011. júl. 1. 13:04
 18/26 A kérdező kommentje:
Nincsenek haverjaim. Csak voltak, de ők még nagyobb szerencsétlenek voltak csajoknál. 18-20 év közöttiek és még szüzek. Meg amúgy sem hajszolják annyira a csajokat. Amikor volt sikerem (nem netes csajozásban), akkor máris irigyek lettek és nem akarnak velem lógni. Egyből kizártak. Mostanában teljesen egyedül vagyok.
2011. júl. 1. 13:08
 19/26 anonim ***** válasza:

Basszus :DDD

Én is szűz vagy, de ez amit a haverjaid csináltak kicsit túlzás...Nem lehet, hogy valami szektába tartoznak??

2011. júl. 1. 13:12
 20/26 szucseni ***** válasza:

Ezt sajnálattal hallom mivel a barátokkal minden könnyebb .. :/

Akkor próbáld meg azokat a dolgokat kipróbálni.. amiket tanácsoltam... hátha összejön vmi.. :)

És tudod a fő hogy NE ROHAND LE :)

Szépen nyugisan :)

2011. júl. 1. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!