Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit javasoltok, ha 6 éve próbálkozok ismerkedéssel, eddig siker nélkül, akkor milyen módon szerezhetek magamnak barátnőt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 25 éves vagyok, és még soha nem volt barátnőm. Mindent megpróbáltam de egyszerűen nem akar menni a dolog. Elég frusztráló a helyzet. Bármit is csinálok, csak lepattintanak a csajok. Volt olyan este is, hogy 20 lány küldött el. Mit lehet szerintetek a gond? Van valami tippetek hogy hol/hogyan tudnék sikeresebben ismerkedni ?2011. jún. 28. 00:29
41/59 anonim válasza:
Az mit jelent, hogy élvezkedik? Ráránt hármat a faxomra?
42/59 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy jössz topogni geccó?! Ez egy nemzetközi jelzés.
43/59 anonim válasza:
Működik mert vagy iszik vagy elküld. Tehát gyors a válasz dugás és szopás vagy váltás a következő lányrában.
Más esetben félreérti miről van szó.
44/59 anonim válasza:
Élvezkedj mondtam, hogy ha hülyén nyelcsúrgatva bámulod és hülyülsz az is jobb mintha elkapod a szemed ha meglátja hogy nézed.
Jó hogy mondod, piák közt alatt bíztosjel ha nadrágodban turkál.- Vagy a lábad fogja.
45/59 anonim válasza:
Topogni geccó ezt az egyik haverom is mondhatta volna. L.M.
Na ö pont ilyeneket dob be.
46/59 A kérdező kommentje:
És miután megittátok a piát egyből mentek is inni ? Ez elég durván hangzik...
2011. jún. 28. 01:33
47/59 anonim válasza:
Pia nélkül ott nincs szex. A legtöbb csajt nem sokan tankolják előtted. Max. olyan aki fizet több lánynak hogy imponájon egynek vagy válogasson.
48/59 anonim válasza:
vagy válogasson*
vagy könnyeben válogasson
49/59 anonim válasza:
"Másik biztos módszer. Ez nem ribancokra és nem discóra. Folyamatosan a lány tárasságában vagy, beszélsz hozzá. Néha meg is hallgatod. Nem kell ezt túlzásba vinni! Megmondod a véleményed, lazán kritizálod idővel. És néha mondasz valami kedveset. Távolságot tartani! Idővel az összes nőt meg lehet így kúrni. Szex és szerelem témát hagyni ő hozza fel!"
50/59 anonim válasza:
Rohadtul nem bírják a nők ha úgy látják nem akarod megkefélni őket. De belezsibbad a jelenlétedbe az agyuk. És domináns vagy. Azt leírtam hogy éred el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!