Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit javasoltok, ha 6 éve próbálkozok ismerkedéssel, eddig siker nélkül, akkor milyen módon szerezhetek magamnak barátnőt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 25 éves vagyok, és még soha nem volt barátnőm. Mindent megpróbáltam de egyszerűen nem akar menni a dolog. Elég frusztráló a helyzet. Bármit is csinálok, csak lepattintanak a csajok. Volt olyan este is, hogy 20 lány küldött el. Mit lehet szerintetek a gond? Van valami tippetek hogy hol/hogyan tudnék sikeresebben ismerkedni ?2011. jún. 28. 00:29
11/59 anonim válasza:
Szerintem az lehet a baj, hogy túlzott benned az akarás vágy...próbálj meg egy lányt kiszemelni és vele ismerkedni, beszélgetni. Hiszen gondolj bele, lehet hogy azért küldtek el a lányok, mert látták hogy előtte már többnél is próbálkoztál...én sem hagynám hogy rám nyomuljon egy pasi, aki előttem már bepróbálkozott másik 10nél. Ez olyan érzés egy lánynak, hogy "na nem kellett annak akit előttem próbált, és jön hozzám" - már eleve egy rossz pont. Legyél türelmes, magabiztos,humoros és ne add fel az első nem után.
12/59 anonim válasza:
Amúgy Discó előtt egy-két napot hagyd ki maszturbációt! Nagyobb motiváltságod lesz és több láng lesz benned.
13/59 A kérdező kommentje:
00.47: melyik diszkókban működik ez a dolog ? Mert én párat már kipróbáltam, és ennél jobb dumával is... Siker nélkül...
2011. jún. 28. 00:50
14/59 anonim válasza:
Én azt szeretném tudni melyikbe nem. Mert megyek UFO-t nézni.
15/59 A kérdező kommentje:
Hát a magabiztosság már nem fog menni, a többivel sztem nem lenne gond. Sok volt osztálytársamnak már családja van, rólam meg olyan szóbeszédek járnak a barátok körében, hogy meleg vagyok , mivel soha nem láttak lánnyal. Egyébkén volt olyan is, hogy csak egy lányra fókuszáltam, nem is egyszer, szóval nála nem állhatott fenn, hogy látott másokkal is ismerkedni, de vhogy mindig lepattintottak...
2011. jún. 28. 00:53
16/59 anonim válasza:
Nem a duma a pia fizetése az eszköz. Gátlás veszíteni akar, után szop vagy b@szik ez van.
17/59 A kérdező kommentje:
00.54: de most tiniribancokról, vagy normális lányokról beszélünk ?
Volt már olyan is, hogy 100 rugót fizettem egy este egy csajnak, és még egy puszit sem akart adni a végén...
2011. jún. 28. 00:56
18/59 anonim válasza:
VÁCon és BUDAPESTEN és az összes nagyobb városban ez így van.
Nem hiszem hogy a diszkos ribi valahol hiány cikk lenne. A kinézet ezt nem árulja el.
Szolid ballet táncos lány is jár diszkóba b@szni. Nem egyszer barátja mellet.
19/59 anonim válasza:
100 rugóért én nővé operáltatnám magam... LOL
amúgy nekem van egy hugom, én inkább a kutyával kezdtem ki, de csak, hogy ne maradjon családban
20/59 anonim válasza:
Azt mondtad diszkóban ismerkedsz. Nem tini hanem aki iszik. Lehet az húszon éves is. A diszkóban nem sok lány ismerkedik. Kicsi kevesebb mint fiú WC-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!