Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit javasoltok, ha 6 éve próbálkozok ismerkedéssel, eddig siker nélkül, akkor milyen módon szerezhetek magamnak barátnőt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 25 éves vagyok, és még soha nem volt barátnőm. Mindent megpróbáltam de egyszerűen nem akar menni a dolog. Elég frusztráló a helyzet. Bármit is csinálok, csak lepattintanak a csajok. Volt olyan este is, hogy 20 lány küldött el. Mit lehet szerintetek a gond? Van valami tippetek hogy hol/hogyan tudnék sikeresebben ismerkedni ?2011. jún. 28. 00:29
31/59 anonim válasza:
Kövér vagyok. Szemüveges. Nem gazdag. Volt sokszor hogy szegény. Fekete ruhákat hordok farmer, öltönying és bőr cipő. Semmi extra. Bár mind fekete. Félhosszú hajam van.
32/59 A kérdező kommentje:
2 csajjal egyszerre... Hát arról álmodni sem merek, bár biztos, hogy izgalmas lehet...
Én egyelőre megelégednék azzal, ha életem végéig sikerülne egy lányt összeszednem.
Ez a "riban törvénY" jól hangzik
2011. jún. 28. 01:08
33/59 A kérdező kommentje:
És hogy szeded össze ezeket a csajokat ? Tök ismeretlenül odamész hozzájuk ? Milyen dumával ?
2011. jún. 28. 01:10
34/59 A kérdező kommentje:
01.06: Magabiztosság, önbizalom ??? Miután ennyiszer lepattintottak ? Max. ha kómásra innám magam...
2011. jún. 28. 01:13
35/59 anonim válasza:
Másik biztos módszer. Ez nem ribancokra és nem discóra. Folyamatosan a lány tárasságában vagy, beszélsz hozzá. Néha meg is hallgatod. Nem kell ezt túlzásba vinni! Megmondod a véleményed, lazán kritizálod idővel. És néha mondasz valami kedveset. Távolságot tartani! Idővel az összes nőt meg lehet így kúrni. Szex és szerelem témát hagyni ő hozza fel!
36/59 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, egy lány a sok közül. "Mit kérsz inni?" Minél ütőssebbet rendel annál jobb. Ha alkohol mentest, akkor lépsz. Mondjuk névleg WC-re persze más csajhoz.
37/59 anonim válasza:
Ja és soha nem lógasd a nyelved, guvaszd ki a szemed! Főleg ne félig!
38/59 anonim válasza:
Főleg ne félig!
jajjj itt behaltham :DXD
39/59 anonim válasza:
Ha meglátja hogy bámulod, akkor mosolyogj vagy élvezkedj mert még az is sokkal jobb mintha elkapnád a fejed.
40/59 A kérdező kommentje:
Egyből ezzel kezdesz, hogy "mit kérsz inni" ? Nem túl hirtelen ez egy kicsit ? És ez bármilyen kaliberű csajnál működik, vagy van olyan "kategória" amelyiknél inkább...
2011. jún. 28. 01:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!