Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha csak le séárolnám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak le séárolnám?

Figyelt kérdés

Mi lenne akkor ha buliba megvárnám amég az a lány aki teccik lerészegedik, és odamennék hozzá és lesmárolnám? (Már valamilyen vonzalom van köztünk de minimális)

Ciki lenne ha az alkoholra fognám ha lehülyézne?

16F

2011. jún. 28. 00:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
nem, csináld csak
2011. jún. 28. 00:06
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Ha tényleg részeg lennél akkor nem fognád az alkoholra (legalábbis azonnal nem, max másnap reggel..) szóval ez ciki. Amúgy próbáld ki!!! Megéri egy próbát tenni.
 3/15 A kérdező kommentje:

bakker a címet basztam el >.<

javítás: Ha csak le smárolnám?

4/15 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást és a gyors választ, csütörtökön buliba münk ugyh megcsinom :D
2011. jún. 28. 00:07
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
Biztos 16 éves vagy? ilyet a nagycsoportban szoktak...és igen, ciki lenne az egész
2011. jún. 28. 00:14
 6/15 A kérdező kommentje:

utolso válaszolo : te lány vagy mi? :D

de azért irtam ki h döntsek mi legyen :)

2011. jún. 28. 00:17
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
hát mint lány, én akármilyen részeg vagyok, nem hagyom, h akárki odafusson hozzám és lesmároljon. Azt csak akkor teszem, ha legalább egész buliban táncoltunk és bejön az a férfi nekem.
2011. jún. 28. 00:19
 8/15 anonim ***** válasza:
57%

Nem vagyok lány, amúgy meg egyáltalán nem férfias dolog egy részeg lánnyal kezdeni, főleg így előre eltervezve nagyon hülyén hangzik. És ha lesmárolod mi lesz tőle jobb??

csajok szoktak ilyen hülyeségeket kitervelni...

2011. jún. 28. 00:22
 9/15 anonim ***** válasza:
30%
Egyik csaj részeg volt... 15 éves, rámászott egy 33 éves pasira, rám 3 osztálytársamra megy vagy 20 idegenre. És mindenkivel smárolni akart. (néha sikerült is). van ilyen
2011. jún. 28. 00:23
 10/15 A kérdező kommentje:

1. fantáziálni nem lehet? -.-'

2. annyit irtam mi lenne ha és nem irom ki hogy ezután mirol fantáziálok mert gondolom ilyen kötekedős válaszok sora érne

3. multkor végig 1 táncoltunk ölelkezve csak még nem ismerjük 1mást annyira

4. én voltam az aki kisegitette az alkohol miatti rosszullétből

2011. jún. 28. 00:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!