Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H a látnátok egy síró lányt az utcán oda mennétek? Fiúknak!
Utolsó le a kalappal előtted !
Ez nagyon szép volt !
Totál igazad van.
utolsó elöttinek , valaki gyorsan írt XDD
És be vágott előtte XD
Nekem egyszer szörnyen rossz kedvem volt, noha nem sírtam, de "szegény embert még az ág is húzza" módon, egy borzalmas nap után, még az eső is elkapott, és álltam a zuhogó esőben, könnyeimet nyelve a piros lámpánál. Egy aranyos kis ázsai forma jött oda mellém és tartotta az esernyőjét és rám mosolygot... Ugyan csak az utca túloldaláig kísért, mert onnantól másfele mentünk, és nem sokat segített azon, hogy totál eláztam, de mégis jól esett a kis kedvesség, és egyből mosolyogni kezdtem =)
Nem feltétlenül kell hozzászólni egy lányhoz ilyen helyzetben, én legalábbis lehet, kicsit furán néznék, bár nem tudom biztosan. De az biztos, hogy egy kedves gesztus mindig jól tud esni. Legyen az egy kocka csoki, vagy egy esernyő... =)
Én örülnék neki ha valaki odajönne.
Bár nem szokásom sírni az utcán, inkább csak élőhalottként próbálok nem tudomást venni az emberekről. =)
Nem kell beszélgetni, vagy legalábbis nem muszáj.Fiúk, tartsatok magatoknál inkább erre a célra csokit! Az szerintem mindig segít (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!