Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Hova mennétek szívesen az első randira?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 16:17
1/10 anonim válasza:
Olyan helyre ahol el lehet beszélgetni egymással, testközelben vagyok a másikkal, nem úgy mint mondjuk egy moziban, ahol dumálni nem lehet vagy egy bowling-terembe ahol szintén nem lehet dumálni sokat.
Egy kellemes parkba, vagy máshol séta, fagyizó, cukrászda, vagy egyszerűen valami innivaló mellett beszélgetni.
2/10 anonim válasza:
valami nyugodt csendes helyre ahol nyugodtan tudunk beszélgetni, ismerkedni pl:park, tó/folyópart...
4/10 anonim válasza:
Én is a "csendes helyre sétálás céljából"-ra voksolok :). Engem a párom a Margitszigetre vitt az első randin, de ugyanilyen megfelelő pl. a libegő. Most úgy is meleg van, fagyizni is lehet. :)
6/10 anonim válasza:
mindenképpen olyan helyre ahol tududnk beszélgetni. semmiféleképpe ne vidd moziba... errel azt sugallod hogy dugni akarsz csak .... vidd ki vmi parkba, ha ilyen lesz továbbra is az idő vagy valami ilyesmi :))
7/10 anonim válasza:
hát én a spontán dolgokat szeretem:)
nagyon sok minden függ a csajtól is,de sztem olyan programot csinálsz ,ami rugalmas,változtatható.lehet ,hogy az is jó,ha veszel neki fagyit és leültök valahova dumálni.Én imádom az izgalmas pasikat,tehát nem valami kis lepedőnyi faluban élsz,akkor szálljatok fel egy nemtomhanyas buszra és menjetek hátha láttok valami érdekeset ,vagy fedeztek fel új helyeket.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek! :)
2011. ápr. 20. 19:21
9/10 anonim válasza:
Ilyen időben például a Margit szigetre!
10/10 anonim válasza:
kávézó,mozi,sétálni,kajálni valamit,meginni vhol vmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!