Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová mennétek első randira?
Január elején, szóval ehhez alkalmazkodjunk :D
Akármilyen ötletet szívesen veszek :)
16F
Szerintem akkor lesz igazán emlékezetes, ha több dolgot csináltok. Sétálni, beülni egy kávézóba, elmenni moziba, vagy ami éppen spontán jön az utcán. Kiállítást meg lehet nézni, vagy elmenni termálfürdőbe.. Műjégpálya, állatkert... Szóval szerintem válassz ki 2 rövidebb vagy egy hosszabb programot, és iktass közéjük egy kis városi sétát, vagy ücsörgést egy taeházban.. Akár vizipipázni is elmehettek.
Ha este van a randi, akkor persze bulizni is lehet menni.
Most csak ennyi jutott eszembe, remélem segít:)
21F
várjátok meg a havat és mehettek szánkózni :D
vagy korizni
Köszönöm, én is egy hosszabb programra gondoltam :) Minden tetszett amit írtatok, mondjuk a mozi első randira nem olyan jó szerintem, inkább beszélgetni kellene :) Persze előtte mondjuk lehet...
Még egy kérdés: vajon én (fiú) fizessek mindenhol?
Mert nem bánom ha erről van szó, csak, hogy hogy szokás, nem akarom, hogy ilyen kiszolgáltatottnak érezze magát, vagy mit tudom én mit gondolnak a lányok XD
Egy kisebb ajándékot / virágot (kivéve vörösrózsát, mert az első randira nem igazán jó) vihetsz... deh nem szükséges...
Hááát általában a fiúk fizetnek, deh túlzásban se kell vinni. Lehet h a lány túlságosan rádszáll és az már kihasználás lenne... Az is lehet h a lánynak kényelmetlen h sok mindent fizess...
Hááát felkell találd magad a szituációban...
Am első randihely ilyenkor koripálya... az naon szupi... deh ha sétálgatni is akartok ak előtte tegyétek meg, mert utána fáradtak lesztek...
Sok szerencsét és BUÉK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!