Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdeményezzen egy nő, vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzen egy nő, vagy ne?

Figyelt kérdés

Hívjon nő talákára férfiat, vagy ne?

Lányok ti már hívtatok pasit?

Pasik titeket már hívtak csajok?

Mindeketten 20 felett vagyunk.

2011. jún. 24. 20:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom tetszem-e neki, de ő sztem tudja, hogy számomra nem közömbős.

20:52-es köszi megpróbálom, de ha ezek után sem lép, honnan tudjam, hogy csak fél, vagy nem tetszem neki?

Nem szeretném a női büszkeség miatt elveszteni.

2011. jún. 24. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor marad a B-terv,miszerint véletlenül összefutsz vele. Ilyet én is játszottam :D
2011. jún. 24. 21:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Hívd el. :)

A fiuknak is bejön, ha nem mindig nekik kell... :)

2011. jún. 24. 21:04
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem egy no ne kezdemenyezzen, csak kellesse magat, en soha nem hivtam pasit, de nem is fogok. Vard csak meg hogy elobb o hivjon.:)
2011. jún. 24. 21:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan. Egy találkára való elhívás még nem jelent semmit.
2011. jún. 25. 11:56
 16/16 anonim ***** válasza:

tegnap 21:04

Igen, valahol jól esik a fiúnak, de egyúttal kicsit "megalázó" érzés is, ha egy lány kezdeményez felé. Persze attól függ. Én ritkán kezdeményezek, de akkor szeretem férfinek érezni magam ebben és elszomorítana, ha a lány venné ki a vezetést a kezemből. De az a fiú, aki már többször kezdeményezett és nem probléma számára ez, az gondolom nem érzi így, ha egy lány elhívja.

De inkább a lány érje el azt, hogy a fiú "rámozduljon" és lépéseket tegyen felé. Megvan ennek a maga szépsége. Én nehezen kezdeményezek, de olyankor nagyon jól esik ebben "kiélni" magam, nagy élmény. :) 30/F

2011. jún. 25. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!