Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdeményezzen egy nő, vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzen egy nő, vagy ne?

Figyelt kérdés

Hívjon nő talákára férfiat, vagy ne?

Lányok ti már hívtatok pasit?

Pasik titeket már hívtak csajok?

Mindeketten 20 felett vagyunk.

2011. jún. 24. 20:43
1 2
 1/16 anonim válasza:
sztem a mai világban nem baj ha egy lány hív el a pasit ...
2011. jún. 24. 20:45
 2/16 anonim ***** válasza:

Szerintem effektíve ne. Csak hívja fel magára a figyelmet, szemezzen, de ne hívjon randira senkit, számomra ez rohadt kellemetlen lenne.

Nem hívtam soha senkit randira, nem is fogok.

2011. jún. 24. 20:46
 3/16 A kérdező kommentje:
Már nem találkozunk, vagy neten ráírok, és elhívom, vagy semmi sem lesz köztünk.
2011. jún. 24. 20:49
 4/16 anonim ***** válasza:
Ohh, ez más. Ne hívd el, érd el, hogy ő hívjon el. 20 feletti nő vagy, ez nem fog gondot okozni.
2011. jún. 24. 20:50
 5/16 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha neten ráírnál, de nem hívnád el, csak kiprovokálnád belőle, hogy ő megtegye?
2011. jún. 24. 20:50
 6/16 A kérdező kommentje:
Ahhoz én nem vagyok túl cserfes, hogy a fenébe provokálnám ki?....akkor már rég együtt lennénk...:(
2011. jún. 24. 20:51
 7/16 anonim ***** válasza:
Francokat. Sajnálod, hogy elmegy, pedig olyan jó lett volna, ha még egyszer látod ... megy ez:)
2011. jún. 24. 20:52
 8/16 anonim ***** válasza:

Sztem ne kezdeményezzen. :) Én magam nehezen veszem rá magam, h lányt elhívjak, de akkor is meg kell ezzel küzdenem és ez így jó. Persze jó ha a lány támogat ebben vhogy.

Tetszel neki? Ha igen, akkor előbb-utóbb csak el fog hívni. 30/F

2011. jún. 24. 20:56
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ebbe nincs semmi nyugodtan nyiss felé.
2011. jún. 24. 20:57
 10/16 anonim ***** válasza:

tényleg az lenne a legjobb ha ő hívna el, de nincs más akkor megkel oldanod, hogy találkozzatok Pl: "véletlen" összefut veled mikor megy haza munkából

vagy akár hogy is legyen de a lényeg, hogy ne randi legyen, vagy ezt a szót ne használjátok, hanem tényleg legyen találka pl

2011. jún. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!