Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érjem el, hogy kezdeménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy kezdeményezzen?

Figyelt kérdés

tetszem neki(otársam), de kéne valami plusz, hogy végre lépjen is. öltetek? (olyanokon kívül, hogy 'hívd el moziba'...) hogy adjak neki 'jeleket'? :)

17L

2011. júl. 22. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:

"öltetek?"

Nem, még nem öltem.

2011. júl. 22. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Most komoly arra vársz, hogy ő kezdeményezzen? Ha biztos vagy benne, hogy tetszel neki, én a helyedben nem várnék még heteket,hónapokat, hogy lépjen. Lehet nem is olyan klassz a srác mint amilyennek gondolod, azt csomó időt akkor feleslegesen pazarolsz rá.
2011. júl. 22. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Hol van az megírva, h a lányok nem kezdeményezhetnek? Ilyenkor is legyetek feministák, nektek is jogotok van hozzá!
2011. júl. 22. 11:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem, még én sem öltem, köszönöm kérdésed.
2011. júl. 23. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!