Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, h kezdeményezzen?
tetszik egy srác. egy városban lakunk, és egy buszon is szoktunk járni suliba. de már ez így megy pár hónapja. tudom, h most nincs senkije, és sztem bejövök neki, mert mindig néz, és mosolyog meg ilyesmi...de semmi nem történik, pedig én nagyon szeretném.
gondoltam h én kezdeményezek, de nem mertem. megnéztem az adatlapját myvipen. erre ő bejelölt, de ezután sem történt semmi.
lenne egy közös ismerősünk is, de annyira nem vagyunk jóban, h megkérhetném, h mutasson be.
mindenképpen szeretném h ő kezdeményezzen, és ne én, mert nem nagy városban lakunk, és itt még elég furcsán néznek, ha egy lány kezdeményez, meg am is. sztem is a fiú dolga.
ez csak egy kis csalás, h ezt nekem kéne elérnem.
de hogyan? adjatok tippeket légyszi.
17/L
elsőnek: hát egy rocker srác, és szoktam mosolyogni rá, és visszamosolyog, de ennél nem lépünk tovább.
és névnapja meg szülinapja még soká lesz, és nem akarok addig várni.
második: de ez az. h nem én szeretnék kezdeményezni.
vagy legalább kéne valami olyan, h ő érezze ugy, h ő volt aki megtette az első lépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!