Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ezzel a korosztállyal?
Milyen elvárásokról beszélsz?
Ismerek veled egy idős srácokat, egyik sem milliárdos, mégis van barátnője, nem 16 éves, hanem 20. Miért? Rém egyszerű: Mert barátnőt szeretne, nem pedig kikapcsolódni.
Az meg hogy lehalásszák előled hülyeség. Férfi vagy könyörgöm, dobd be magad.
Aki pedig tényleg elvárja, hogy fizess neki mindent, hurcolászd, hát, szerintem olyan barátnőt te sem szeretnél, tehát nem kell sajnálnod, ha egy ilyet lehalásznak.
Háttértényező..ma hatodjára olvasom, pedig 1-kor keltem fel.
Vannak akik erre mennek, de ők vannak kevesebben, csak ők feltűnőbbek, mert a cél, hogy észrevedd. Ott vannak mindenhol a normális nők is, de ha ők azt látják, hogy eteted a 16 éveseket, akkor akkora ívben kerülnek el, hogy csak na.
"Én dugványozok akit érek 18+ csajokat :D. De a 30+ csajok tényleg be vannak savanyodva... Ami nem az én gondom :). És igen élvezem én is azt a helyzetet, hogy anyagilag biztonságot tudok nyújtani nekik és azért lássuk be ez nagy előny, pláne a mai huszonéveseknél :)."
Ha be vannak savanyodva, hát be vannak, hidd el engem is bosszant. Múltkor közölték a másik témakörben, hogy a huszonévesek miatt nem kellenek ők, pedig szerintem nem miattunk, hanem azért, amiért otthon morfondírozok ezen ahelyett, hogy mosolyogna a világra. A kesergéstől mindenki a falra mászik.
Ez az anyagi biztonság dolog pedig, ha neked jó csináld, nekem semmi közöm hozzá, de most őszintén: Ha majd úgy döntesz, hogy komoly kapcsolatot keresel, akkor egy olyat szeretnél párodnak, akit megvásároltál? Mert szerintem nem.
Amiről ti ketten beszéltek az egy kategória. Nem egy korosztály, hanem egy embertípus. Őket sem sajnálom.
Jajj. Nekem meg 15 és 19 éves korom között nem volt barátom. És? Elcsesztem valamit, aztán tanultam belőle.
Te szerintem egyszerűen rossz helyen ismerkedtél és rossz módszerrel. Milyen dumával koptattak le és milyen lányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!