Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ezzel a korosztállyal?
Kedves kérdező nagyon egyszerű levezetem:
Nők között kering egy olyan tévhit, hogy ők előbb érnek mint a férfiak. Valójában nem így van, ez abból a tinédzserkori lázadó hozzáállásból ered, hogy "én érettebb vagyok a korosztályomnál" (Valójában nem). Sajnos ez a hozzáállás megmarad 20+ évesen is. 30 fölött már enyhül.
+Ehez hozzájárul, hogy ha idősebb faszival vannak akkor menők lesznek.
+Az idősebb férfiaknak több a pénze, ellehet menni a cukorkaboltba meg Fluor Tomi koncertre könnyedén.
+Az idősebb férfiaknak több élvezetet nyújthat egy feszes érintetlen punci
+A huszonéves női korosztály túemancipált minden hájjal megkent egy társaság, csillagászati elvárásokkal. És általában ők is osztják a nézetet, hogy a velük egy idős pasik komolytalanok, helyettük 30+ férfiakkal zúznak.
Mit tehet ilyenkor a 20+ férfi? összeszed egy kis tinit, mert felnéz rá, egyszerűbb kezelni és gyakorlatilag bármit elhisz. Amúgy is zsengébb.
24/F
Újabb pasi, akiből a keserűség beszél... :)
(első)
Na igen, én is most hogy végigolvastam a válaszát ezt tudom mondani.
Keress 30 felettit, ha azok rendben vannak, de akkor ne a fiatalokat sirasd.
Nem a francokat. Nem sok nő van, aki a 20-as létére a 30-asokat szereti. De többek között aki van az sem a pénz és egyebek miatt, hanem mert ilyen az ízlése. Én is az idősebbeket szeretem,és soha nem motivált a pénz, nekem nincs szükségem másra a megélhetéshez, azért tanulok és dolgozom, hogy ebből ne legyen problémám.
Fluor Tomin meg sosem voltam -.-
Az első válaszadóval teljesen egyetértek! Semmi elkeseredettség nem jön át azon amit írt, inkább csak nyitott szemmel látja a dolgot.
F/33
Hát nekem 10 női ismerősömből 7nek 30+ pasija van.
Amúgy már csak azért sem a keserűség beszél belőlem, mert simán behülyítem a 16 éves kiscsajokat, pont a fenti elmélet miatt. Szóval gyakorlatilag haszonélvezője vagyok a rendszernek. Viszont tizenévesen valóban bántott hogy úgymond "nem vesznek komolyan". És inkább aláfekszenek a 19-20 vagy több éves férfiaknak. Ugyanilyen számomra kellemes váltás lesz majd ha megütöm a 30-at. Szóval keserűségről szó sincs.
Érdekes, én az ismeretségi körömben egyedül vagyok ezzel.
Ha pedig neked az a haszonélvezet, hogy hülyítesz másokat, és ezért képes vagy másokat felelőssé tenni, az megint csak nem rólunk fest képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!