Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Erre tudtok válaszolni?
Van egy jóképű pasi és még értelmes is. Mi az az ok ami miatt nem jönnél vele össze, ha mondjuk épp nincs barátod? Kifogásokat várok, nem azt, hogy összejönnél vele.
Kort írjatok légyszi. Pasik ne írjatok, lányokra vagyok kíváncsi. Amelyik pasi ír az egy kretén :D
Hát elég érdekes vagy kérdező, az biztos.
Ma épp itthon vagyok, és sokat olvasgattam szex-szerelem témában (bevallom ide járok nevetni, annyi hülyeség van), és jó pár másik kérdésnél láttam a válaszaidat. Példának okáért előadtad magad, hogy te egy 30-as pasi vagy, és fiatal csajokat szedsz fel mindig, mer' hogy az milyen jó. Ez még akár igaz is lehet, de akkor mi a helyzet ezzel a kérdéssel? Ellentmondásban vagy. Ja, és ha magadról azt állítod, hogy "jóképű pasi és még értelmes is", azt is kiütöd ezzel a mondatoddal: "Amelyik pasi ír az egy kretén :D"
22 éves lány voltam.
Vannak olyan lányok,akiknek önbizalomhiányuk van, ez lehet attól, hogy: csúnyának tartják magukat, vagy butának...stb. Ez a típus eddigi tapasztalataim szerint nem igazán keresi az ún. jóképű pasikat, mert fél a csalódástól, vagy egyszerűen csak kisebbség érzése van. Csak álmodozik egy értelmes és kedves srácról, viszont mikor ott van az orra előtt elzárkózik, mert úgy érzi, más nő mellett labdába sem rúghat, vagy azt gondolja, hogy ennek a palinak már biztosan van valakije.
Remélem segítettem. :-)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!